Πασχάλης Τερζής: Το μυστήριο με την υγεία του και η απάντηση της κόρης του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πασχάλης Τερζής: Το μυστήριο με την υγεία του και η απάντηση της κόρης του

Ο Πασχάλης Τερζής έχει αποσυρθεί εδώ και αρκετά χρόνια από τη δημοσιότητα με πολλούς να κάνουν λόγο για σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί

Εκτός δημοσιότητας έχει επιλέξει να βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια ο λαϊκός τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ανησυχήσει το κοινό του με την κατάσταση της υγείας του, καθώς πολλά είναι τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Λίγους μήνες πριν εξάλλου ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε νοσηλευτεί στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, με τη σύζυγό του πάντα στο πλευρό του, λόγω καρδιακών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Τελικά, η παραμονή του στο νοσοκομείο δεν ενέπνεε ανησυχία, καθώς επρόκειτο για προγραμματισμένο καρδιολογικό έλεγχο, ωστόσο τα τελευταία χρόνια οι φήμες για επιδείνωση της υγείας του φουντώνουν, ενώ κάποιοι είχαν κάνει λόγο ακόμα και για άνοια.

Η κόρη του και επίσης τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή, λίγα χρόνια πριν διαβεβαίωνε πως τίποτα από αυτά δεν ισχύει.

Συγκεκριμένα, η Γιάννα Τερζή το 2019 δήλωνε σχετικά: «Ο μπαμπάς μου είναι καλά και ζει τη ζωή του όπως ήθελε από χρόνια να ζήσει, αλλά δεν τον άφηνε η δουλειά! Έφυγε στο απόγειο της καριέρας του και αυτό το θεωρώ σωστό και έντιμο. Πρέπει να αποχωρεί κανείς στην επιτυχία. Το ότι λείπει στον κόσμο από τις πίστες το καταλαβαίνω. Και σε μένα λείπει. Όμως, ήταν καθαρά από επιλογή του. Και όλα αυτά που έχουν ακουστεί κατά καιρούς δεν ισχύουν».

Δυο χρόνια πριν και λίγο πριν ξεσπάσει η επιδημία του κορονοϊού είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο Πασχάλης Τερζής επρόκειτο να επιστρέψει στις πίστες της Αθήνας μετά από δεκαετή απουσία, ωστόσο τίποτα τέτοιο δεν έγινε με την κόρη του και πάλι να διαψεύδει μέσω instagram την πληροφορία.

Αρκετά χρόνια πριν ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής είχε αναφερθεί τόσο στην απόφασή του να αποσυρθεί από τα νυχτερινά κέντρα όσο και από την δισκογραφία λέγοντας: «Τα ξενυχτάδικα δεν είναι πια για μένα. Το ξενύχτι είναι σκληρό πράγμα και τα χρόνια περνάνε. Κάνω αυτό που αισθάνομαι. Στα μπουζουκομάγαζα δεν πάνε οι εργάτες και οι συνταξιούχοι. Αυτοί που πάνε δεν τους νοιάζει πόσο έχει το μπουκάλι».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr