Πάτρα: «Γελάω με τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση» λέει η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: «Γελάω με τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση» λέει η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας μίλησε η αδελφή της κατηγορουμένης 33χρονης μητέρας, Δήμητρα Πισπιρίγκου
Για τις τελευταίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας αλλά και για όλα όσα την κατηγορούν μίλησε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα.

«Ειλικρινά γελάω που το ακούω. Είχα ενημερώσει τον δικηγόρο μου. Σας έχω προωθήσει το ποινικό μου μητρώο που είναι καθαρό» είπε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με κατηγορίες που τις προσάπτουν για σεξουαλική κακοποίηση με ποινή φυλάκισης.

Στο «Πρωινό» αρχικά μίλησε γειτόνισσα του ζευγαριού Δασκαλάκη για το  παρελθόν της Δήμητρας, λέγοντας ότι η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση και της έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή.«Η αδερφή της από ότι μάθαμε έχει κάποιο φάκελο στην ασφάλεια, ο οποίος είναι με τρία χρόνια με αναστολή έξω. Είχε κάνει ένα προφίλ ψεύτικο στο Facebook σαν άνδρας. Και μίλησε με μία κοπέλα και την παρενόχλησε σεξουαλικά. Από όσο ξέρω έγινε ένα δικαστήριο και είναι με τρία χρόνια αναστολή έξω» είπε η γειτόνισσα του ζευγαριού.

Λίγα λεπτά μετά η Δήμητρα Πισπιρίγκου μίλησε ζωντανά στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και διέψευσε τα όσα ακούστηκαν.

«Ειλικρινά γελάω που το ακούω. Είχα ενημερώσει τον δικηγόρο μου. Σας έχω προωθήσει το ποινικό μου μητρώο που είναι καθαρό. Δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ για τίποτα» είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η οποία στη συνέχεια αναφέρθηκε στους θανάτους της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας και έκανε λόγο για ιατρικό λάθος.

Παράλληλα η Δήμητρα Πισπιρίγκου διέψευσε κατηγορηματικά ότι η αδερφή της είχε εξωσυζυγική σχέση με τον νονό της Μαλένας, ενώ ξεκαθάρισε πως δε φοβάται μήπως στο μέλλον εμπλακεί στην υπόθεση και κατηγορηθεί για κάτι.

«Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Θα πω τα περιστατικά όπως τα έχω ζήσει» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr