Πάτρα: Η ερώτηση του Κατερινόπουλου που «λύγισε» την μάνα της Ρούλας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Η ερώτηση του Κατερινόπουλου που «λύγισε» την μάνα της Ρούλας

Λίγες ώρες μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η μητέρα της παραχώρησε μία νέα συνέντευξη για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη

Η μητέρα της 33χρονης, που κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star, δίνοντας την δική της εκδοχή για τα όσα έχουν συμβεί με τα τρία νεκρά εγγόνια της. Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, φάνηκε να “σπάει”, όταν ο Θανάσης Κατερινόπουλος της απηύθυνε μία συγκεκριμένη ερώτηση.

O Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας, ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που διατύπωσαν δημόσια την άποψή τους ότι η υπόθεση με τα τρία νεκρά κοριτσάκια της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, είναι εγκληματική ενέργεια. Ρώτησε τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, που στηρίζει την κόρη της, εάν θεωρεί ότι υπήρχαν κάποιοι που θέλησαν να εκδικηθούν την 33χρονη και κατόρθωσαν με κάποιο τρόπο να δώσουν την κεταμίνη στην άτυχη Τζωρτζίνα. Η κυρία Ελένη τόνισε ότι δεν θα μπορούσε να πει κάτι τέτοιο και εξέφρασε την άποψή της ότι “πρόκειται για ιατρικό λάθος” και ότι “κάτι έγινε στην ανάνηψη”.

“Προς τιμήν σας που βγαίνετε και χαρά στο κουράγιο σας. Δεν είδαμε την συμπεθέρα σας πουθενά και τον συμπέθερό σας να βγουν, να εκφράσουν τον πόνο τους, την οδύνη τους, να πουν κάποια πράγματα. Γιατί αυτό το πράγμα; Εδώ φαίνεται μία διάσταση, μήπως υπάρχουν άλλα προβλήματα και άλλες δυνάμεις πίσω απ’ όλη αυτή την ιστορία; Και το εξιλαστήριο θύμα, τελικά, είναι η κόρη σας;”.

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου φάνηκε να κουνάει συγκαταβατικά το κεφάλι της και να “λυγίζει”. Με σπασμένη φωνή είπε “δεν μπορώ να το ξέρω αυτό”. “Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό, όχι, όχι”, επανάλαβε. Τόνισε, επίσης, ότι εκτιμά πως μπορεί να πρόκειται για “γραμμή του δικηγόρου τους”.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr