Πάτρα: Η μάνα των τριών παιδιών απαντάει – «Δεν είμαι δολοφόνος δεν έκανα κακό στα παιδιά μου»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Η μάνα των τριών παιδιών απαντάει – «Δεν είμαι δολοφόνος δεν έκανα κακό στα παιδιά μου»

Την ώρα που έρευνες για την υπόθεση θανάτου των τριών μικρών κοριτσιών από την Πάτρα, βρίσκονται σε εξέλιξη η μητέρα και ο πατέρας των αδικοχαμένων παιδιών μιλούν για πρώτη φορά.

Την ώρα που έρευνες για την υπόθεση θανάτου των τριών μικρών κοριτσιών από την Πάτρα, βρίσκονται σε εξέλιξη η μητέρα και ο πατέρας των αδικοχαμένων παιδιών μιλούν για πρώτη φορά.

Σπάνε την σιωπή τους, οι γονείς των τριών κοριτσιών που πέθαναν μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια στην Πάτρα, μιλούν για πρώτη φορά για προβλήματα υγείας που παρουσίασαν τα παιδιά τους, τις εισαγωγές στα νοσοκομεία, τις εξετάσεις τους και τελικά τον θάνατό τους, ενώ απάντησαν ανοιχτά στις φήμες που θέλουν τη μητέρα να εμπλέκεται σε αυτούς.

«Θέλω να απαντήσω σε αυτούς που ρωτούν γιατί ήμουν πάντα εγώ μαζί με τα παιδιά, θέλω να πω ότι καμία μαμά δε θα άφηνε το παιδί της μόνο του στο νοσοκομείο. Το θεωρώ αυτονόητο ότι πρέπει να είμαι μαζί της», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα των τριών κοριτσιών.

Αναφορικά με τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας οποίος αναμένεται να είναι το κλειδί στην υπόθεση των τριών κοριτσιών, η 33χρονη μητέρα ανέφερε, «ενώ κοιμόμουν μαζί με την Τζωρτζίνα, πετάχτηκε και έκανε σπασμούς. Ήταν μελανιασμένη στα χείλη της. Από το φόβο μας και μόνο την πήγαμε στο νοσοκομείο. Την πήγαμε στο Καραμανδάνειο. Μας είπαν πως όλο αυτό ήταν ψυχολογικό και μας είπαν πως θα μας δώσουν εξιτήριο. Της έκαναν άλλες εξετάσεις και μας είπαν ότι έχει γαστρεντερίτιδα. Το παιδί ξύπνησε και πάλι στον ύπνο του και πνιγόταν. Μας έλεγε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει και ζητούσε τους γιατρούς. Έβλεπαν εκείνοι τους παλμούς ανεβασμένους και το οξυγόνο ανεβασμένο. Ανέβασε και πυρετό. Επειδή κάποιοι τονίζουν ότι πάντα ήταν η μαμά, θέλω να τονίσω πως κάθε μαμά θα έκανε το ίδιο. Κάθε μαμά θα ήταν δίπλα στο παιδί της. Οπότε όλο αυτό είναι ανόητο», αναφέρει.

Η μητέρα συνεχίζει την αφήγησή της, για την Τζωρτίνα: «την έβαλαν σε δωμάτιο της Παιδιατρικής και το επεισόδιο επαναλαμβάνεται. Ήμασταν και οι δύο μαζί δεν ήμουν μόνη. Να ξεκαθαριστεί και αυτό επειδή κάποιοι ανίδεοι το αναφέρουν. Όταν έγινε η πρώτη βραδυκαρδία ήταν μπροστά και οι γιατροί. Τότε δούλεψε για πρώτη φορά και ο βηματοδότης».

Όπως θυμούνται οι γονείς, σε εκείνο το σημείο οι γιατροί που προσπαθούσαν να αποφύγουν τη διασωλήνωση την επανέφεραν. «Μας είπαν να πάμε στην Αθήνα και να το ψάξουμε».

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τη μητέρα αν εκείνη έκανε κακό στα παιδιά της, με την ίδια να λέει πως κανείς δεν πήγε να τη ρωτήσει πως θα πείραζε τα παιδιά της. Ο πατέρας των τριών παιδιών δεν έκρυψε την οργή του για τα όσα έχουν ακουστεί όλες αυτές τις ημέρες, σημειώνοντας ότι δεν ήταν δυνατόν να πειράξει κανείς τον απεινιδωτή της Τζωρτζίνας.

Η μάνα συνέχισε λέγοντας πως την αποκαλούν φόνισσα και πως αρκετοί πιστεύουν πως έχει στήσει το τέλειο έγκλημα, «Είσαι φόνισσα, έχεις κάνει το τέλειο έγκλημα, αυτά μου λένε την ώρα που θρηνώ τα παιδιά μου».

Αναφορικά με τις σπουδές της στο ανοιχτό Πανεπιστήμιο, η Ρούλα ξεκαθάρισε ότι στο ανοιχτό πανεπιστήμιο δεν του διδάσκουν πως να σκοτώνεις. «Μου έκανε ο Μάνος δώρο κάποια σεμινάρα στο ανοιχτό πανεπιστήμιο, αυτό δεν σημαίνει πως ήθελα να γίνω δολοφόνος. Από μικρή είχα έφεση στο ιατρικό κομμάτι, αυτό δεν σημαίνει ότι όταν κάποιος διαβάζει έργα ερευνητικού περιεχομένου ή μυστηρίου μπορεί να σκοτώσει κιόλας».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr