Πάτρα: Νέα αποκάλυψη σοκ – «Η Ίριδα δολοφονήθηκε και μάλιστα με ασφυξία»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Νέα αποκάλυψη σοκ – «Η Ίριδα δολοφονήθηκε και μάλιστα με ασφυξία»

Η υπόθεση της Πάτρας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με τα νέα στοιχεία που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας.

Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου από την Πάτρα, της 3,5 ετών Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας, «πυροδοτεί» η εντολή των εισαγγελικών αρχών να συνταχθεί νέα ιατροδικαστική έκθεση προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις κατέληξαν τα δύο κοριτσάκια.

Νέες αποκαλύψεις φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ιατροδικαστής Άννα Ράζου, μιλώντας στο Mega αναφορικά με το θάνατο της Ίριδας, λέγοντας συγκεκριμένα πως το άτυχο κορίτσι έχει δολοφονηθεί.

«Τα ευρήματα στην Ίριδα είναι τόσο ξεκάθαρα και πολλά και καθορίζουν έναν ασφυκτικό θάνατο».

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, «είναι σίγουρο ότι είναι εγκληματική ενέργεια (σ.σ. ο θάνατος της Ίριδας). Ο ασφυκτικός θάνατος είναι ανθρωποκτονία από μονός του. Έχει δολοφονηθεί (σ.σ. η Ίριδα)».

Πλέον, όπως λέει η κ. Ράζου, θα πρέπει να βρεθεί ο δολοφόνος, ο οποίος «ήταν στο σπίτι με το μωρό». Να σημειωθεί πως όταν η Ίριδα πέθανε ενώ στο σπίτι βρισκόταν η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, και η θεία της, Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr