Πάτρα: Οι νέες σημειώσεις της Τζωρτζίνας – Τι έγραφε για την Πισπιρίγκου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Οι νέες σημειώσεις της Τζωρτζίνας – Τι έγραφε για την Πισπιρίγκου

Τι δείχνουν τα νέα σημειώματα της Τζωρτζίνας για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι νέες ζωγραφιές, αλλά και τα σημειώματα που άφησε πίσω της η μικρή Τζωρτζίνα.

Συγκεκριμένα, επτά μήνες από το θάνατο της Μαλένας, η Τζωρτζίνα γεμίζει με έντονα χρώματα, χριστουγεννιάτικα σκίτσα.

Όμως, με τα κίτρινα γράμματα της, αποκαλύπτουν πως για εκείνη η μικρή της αδελφή δεν έχει πεθάνει. Βρίσκεται κοντά της , δίπλα σ΄εκείνη και τη μαμά τους.

Οι σημειώσεις της Τζωρτζίνας

Όπως φαίνεται από τις εικόνες που φέρνει στη δημοσιότητα το Star, οι ζωγραφιές που ήδη ερευνώνται από τους ειδικούς αναμένεται να «ξεκλειδώσουν» κι άλλο την ψυχή της Τζωρτζίνας και τη σχέση με τη μητέρα της.

«Μερικές λέξεις είναι επαναλαμβανόμενες και άλλες είναι πρωτόγνωρες. Θα δούμε τις ζωγραφιές που δεν είναι πολύ καλές, θα δούμε τις μη επαναναλαμβανόμενες λέξεις και θα μπορέσουμε να βγάλουμε ένα αποτέλεσμα. Τα παιδιά έχουν μια μαγική ικανότητα να καταγράφουν αυτά που αισθάνονται ζωγραφίζοντας ή μιλώντας άλλα πρέπει να είμαστε σίγουροι γι’ αυτά που λέμε», δηλώνει στο Star ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.

Εκτός από την αδελφή της, η μικρή Τζωρτζίνα γράφει και ευχές στον μπαμπά της.

Εκτός όμως από τα νέα ευρήματα, οι ειδικοί εξετάζουν και τις αφιερώσεις, τις ζωγραφιές και τις σκέψεις που «αφήνει» στο χαρτί το μικρό αγγελούδι, όπως αυτό που έγραψε στη μαμά της, αποκαλώντας την «κακιά και εγωίστρια».

Τα παραπάνω στοιχεία, αλλά και η νέα κατάθεση της ιατροδικαστή, Χριστίνα Τσάκωνα, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τον τρόπο με τον οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο η Τζωρτζίνα, η Μαλένα και η Ίριδα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr