Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις – Βρέθηκαν φιαλίδια με αίμα της Τζωρτζίνας στην Αθήνα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις – Βρέθηκαν φιαλίδια με αίμα της Τζωρτζίνας στην Αθήνα

Νέα στοιχεία στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας σχετικά με το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας και των δύο αδελφών της

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας με τους θανάτους των τριών κοριτσιών.

Ξαφνική ανατροπή έχουμε στην υπόθεση με το φιαλίδιο αίματος της 9χρονης Τζωρτζίνας, για τον θάνατο της οποίας βρίσκεται προφυλακισμένη η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ στο φως έρχονται και άλλα στοιχεία που αφορόυν στο τρίτο παιδί της οικογένειας.

Ειδικότερα, όσον αφορά στο «ξεχασμένο» αίμα της 9χρονης που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, το φιαλίδιο δεν περιείχε «κανονικό αίμα» αλλά «ορό αίματος», ο οποίος είχε φυλαχτεί σε απλό ψυγείο στο Παιδιατρικό Τμήμα, σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Αυτό σημαίνει, όπως λένε στο ίδιο μέσο ειδικοί, ότι αν και εστάλη στο Ειδικό Εργαστήριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (όπου ανιχνεύτηκε η κεταμίνη), από τον «ορό αίματος είναι αδύνατον να εξεταστεί το DNA», κάτι που ζητά από την πρώτη στιγμή του ευρήματος η πλευρά της κατηγορουμένης για ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας, ώστε να διαπιστωθεί ότι το περιεχόμενο ανήκει στο νεκρό κορίτσι… και δεν έχει σκόπιμα βρεθεί στο νοσοκομείο.

Βρέθηκαν και άλλα φιαλίδια σε νοσοκομεία της Αθήνας

Σαν να μην έφθανε ο «σάλος» με το ξαφνικό φιαλίδιο αίματος που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πάτρας, σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου, φιαλίδια βρέθηκαν και σε άλλα δύο νοσοκομεία, αυτή τη φορά στην Αθήνα.

Σε έγγραφο της 18ης ανακρίτριας για τυχόν τέτοια ευρήματα, το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» απάντησε πως έχει τέσσερα φιαλίδια αίματος και το «Ωνάσειο» -όπου η 9χρονη Τζωρτζίνα νοσηλεύτηκε- πως έχει δύο φιαλίδια, κάτι άγνωστο στις Αρχές μέχρι σήμερα.

Όλα θα μεταφερθούν στο Ειδικό Εργαστήριο του ΑΠΘ για εξονυχιστικό έλεγχο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr