Πάτρα: Σοκάρει μαρτυρία για τον πατέρα των κοριτσιών – «Είχε χαρτί γιατρού ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Σοκάρει μαρτυρία για τον πατέρα των κοριτσιών – «Είχε χαρτί γιατρού ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά»

Νέα μαρτυρία ρίχνει κι άλλο φως στο θρίλερ της υπόθεσης των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας με τον θάνατο των τριών κοριτσιών, καθώς σύμφωνα με νέα μαρτυρία, ο πατέρας τους, είχε χαρτί από γιατρό πως δεν μπορεί να τεκνοποιήσει.

Την ώρα που το θρίλερ της Πάτρας με το θάνατο των τριών κοριτσιών φαίνεται να οδεύει προς το τέλος του, μια μαρτυρία από μητέρα πρώην συντρόφου του πατέρα των παιδιών, Μάνου Δασκαλάκη, σοκάρει.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία δεν θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητά της, μίλησε τον ΑΝΤ1 και ανέφερε πως η κόρη της είχε σχέση με τον Μάνο Δασκαλάκη ο οποίος μάλιστα της ανέφερε (μαζί με την μητέρα του), πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά λόγω ενός χειρουργείο στο οποίο είχε υποβληθεί!

Μάλιστα, η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη, πάντα σύμφωνα με την μαρτυρία, φέρεται να είχε προσφέρει 500 ευρώ στη Ρούλα Πισπιρίγκου για να προβεί σε έκτρωση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο Μάνος δεν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας».

Το βίντεο-μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη

Την ίδια στιγμή νέο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αγγελικη, προκαλεί μεγάλη αγωνία στους ακόλουθούς της για το τι μέλει γενέσθαι στην υπόθεση.

«Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά», διαβάζουμε στο βίντεο ενώ την ίδια ώρα βλέπουμε τους δείκτες ενός ρολογιού να γυρίζουν ακούγοντας παιδικές φωνές.
Ανατριχιαστική είναι και η λεπτομέρεια με τους δείκτες να αλλάζουν χρώμα και να γίνονται κόκκινοι, παραπέμποντας στο χρώμα που φοράει η Νικολούλη, όταν γνωρίζει τον ένοχο.

Η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη και η ομάδα της, συνεχίζουν διακαώς τις έρευνες για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr