Πάτρα: Τα πρώτα στοιχεία από τις ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Τα πρώτα στοιχεία από τις ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Βγήκαν οι ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας.

Νέα στοιχεία από τις έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι αστυνομικοί έχουν εστιάσει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή μόνο στον θάνατο της Τζωρτζίνας. Για τον λόγο αυτό δεν έχουν δοθεί ακόμη απαντήσεις για το τι γίνεται με την ιατροδικαστική έρευνα για τον θάνατο της Ίριδας, του 7 μηνών βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην κούνια του στις 21 Μαρτίου 2021.

Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν πως αν εξεταστούν ο θάνατος της Τζωρτζίνας, οι συνθήκες θανάτου και το συνολικό ιατρικό ιστορικό του παιδιού, τότε θα φανεί τι έχει συμβεί και στα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας. Οι αστυνομικοί θα ελέγξουν πρώτα πρόσωπα και καταστάσεις σε σχέση με την Τζωρτζίνα.

Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση έχουν εξετάσει τους γιατρούς από το Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» όπου άφησε την τελευταία της πνοή η Τζωρτζίνα, ενώ έχουν εξεταστεί οι γιατροί που έκαναν τους γενετικούς ελέγχους και έβαλαν τον απινιδωτή και τον βηματοδότη από το Ωνάσειο.

Στην Πάτρα πλέον οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Πλέον οι έρευνες «πάνε» στην Πάτρα, όπου οι αστυνομικοί θα υποβάλουν συγκεκριμένες ερωτήσεις στους γιατρούς του Καραμανδάνειου, με τις πληροφορίες της εκπομπής να αναφέρουν ότι υπάρχει “σαφής κατεύθυνση” στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., καθώς “έχουν προκύψει σαφείς ενδείξεις από τη μέχρι τώρα εξέταση των στοιχείων”.

Πρώτες ενδείξεις από τις ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας

«Υπάρχουν κάποιες πρώτες ενδείξεις από τις ιστολογικές εξετάσεις σε ζωτικά όργανα -κυρίως την καρδιά- της Τζωρτζίνας και αυτό που έχουμε πληροφορηθεί είναι ότι πιθανόν το παιδί δεν είχε πρόβλημα στην καρδιά που να εξηγεί ανακοπές ή οτιδήποτε άλλο. Κάτι που είχαν πει και οι γιατροί στην Πάτρα, καθώς δεν θα άντεχε το ΚΑΡΠΑ των 50 λεπτών που έκαναν εκεί για να το κρατήσουν στη ζωή» αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr