Πάτρα: «Το παιδί μου είναι αθώο – Ήταν υπόδειγμα μητέρας» λέει η μητέρα της Πισπιρίγκου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: «Το παιδί μου είναι αθώο – Ήταν υπόδειγμα μητέρας» λέει η μητέρα της Πισπιρίγκου

Επιμένει η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι είναι αθώα

Επιμένει η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη ότι η κόρη της είναι αθώα.

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη, σε δηλώσεις της υποστήριξε ότι η κόρη της είναι αθώα ενώ ανέφερε πως ήταν υπόδειγμα μητέρας. «Δεν ξέρω γιατί έχει αυτή τη στάση ο κ. Δασκαλάκης», ανέφερε για τον Μάνο.

Η Ελένη Πισπιρίγκου, μητέρα της 33χρονης Ρούλας που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, μίλησε για την προφυλάκιση της κόρης της και την υπόθεση της Πάτρας που συγκλονίζει όλη τη χώρα. «Δεν το περίμενα, δεν το έβαζα στο μυαλό μου. Το παιδί μου είναι αθώο. Είναι το παιδί μου. Το ξέρω. Δεν έχει κάνει τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Πισπιρίγκου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

«Ποτέ δεν γνωρίζαμε αυτή την ουσία. Η Ρούλα όταν άκουσε για αυτή την ουσία, πήγε να μπει στο κινητό της λίγο πριν τη συλλάβουν. Πέσαμε από τα σύννεφα. Της είπαν θα σε γυρίσουν στο σπίτι, και βρέθηκε κατηγορούμενη για αυτή την ουσία. Ποτέ δεν είχαμε ακούσει. Ιδιαίτερα η Ρούλα που ήξερε τα φάρμακα του παιδιού, δεν είχε ιδέα για αυτή την ουσία», είπε για την ουσία κεταμίνη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr