Πένθος στην Εύβοια: Ο Δήμαρχος Κύμης- Αλιβερίου «αποχαιρετά» τον Δημήτρη Πόγκα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πένθος στην Εύβοια: Ο Δήμαρχος Κύμης- Αλιβερίου «αποχαιρετά» τον Δημήτρη Πόγκα

Θλίψη στην Εύβοια και ειδικότερα στην Κύμη από τον θάνατο του Δημήτρη Πόγκα- Το "αντίο" του Δημάρχου κου Μπουραντά στον πρώην κοινοτάρχη

Με μια συγκινητική δημόσια επιστολή, ο Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου Θανάσης Μπουραντάς αποχαιρετά τον Δημήτρη Πόγκα, πρώην πρόεδρο της Κοινότητας αλλά και  άνθρωπο ιδιαιτέρως αγαπητό στην Εύβοια, που απεβίωσε χθες, βυθίζοντας το πένθος συγγενείς και οικείους.

“Με βαθιά οδύνη αποχαιρετούμε τον στενό μας συνεργάτη και καλό φίλο Δημήτρη Πόγκα…Τον πρώην πρόεδρο της Κοινότητας Κύμης, τον πρώην πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, τον πρώην τραπεζικό. Συμπορευτήκαμε και αγωνιστήκαμε μαζί για πολλά χρόνια,¨, αναφέρεται στην επιστολή στην οποία τονίζεται επιπρόσθετα πως το ήθος, η αξιοπρέπεια του, η διαρκής και αθόρυβη προσπάθεια του για την καλυτέρευση του τόπου του, είναι τα στοιχεία που θα  τον φέρνουν πάντοτε στη μνήμη μας.

“Ο Δημήτρης Πόγκας παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε δεν τα έβαλε ούτε μια στιγμή πιο πάνω από την αγάπη του για την Κύμη. Αγόγγυστα….Χωρίς να βαρυγκωμά ποτέ… χωρίς να εκφράζει παράπονα προς τους συνεργάτες του, προσπαθούσε αδιαμαρτύρητα να βρει λύσεις σε κάθε πρόβλημα των συμπολιτών τουΓι’ αυτό ο Δημήτρης είχε την αγάπη όλων μας αλλά και το σεβασμό ακόμα και των πολιτικών του αντιπάλων”

“Προσωπικά έχασα ένα αγαπημένο φίλο…Ένα πολύτιμο συνεργάτη…Ένα Ιδεολόγο, Δημοκράτη, ευγενικό άνθρωπο με ήθος και αρχές που ήθελε πάντα να προσφέρει. Έναν γνήσιο αυτοδιοικητικό που αφήνει πίσω του μεγάλο κενό. Καλό σου ταξίδι φίλε μου”, συνοψίζει στην επιστολή ο κος Μπουραντάς.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr