Πέθανε 35χρονος σμηναγός από σπάνια μορφή καρκίνου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε 35χρονος σμηναγός από σπάνια μορφή καρκίνου

Ο Γιώργος Αναγνώστου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 9 Μαΐου 1988, αλλά η καταγωγή του ήταν από τη Δρυμαία Φθιώτιδος.

Θλίψη στις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 35 ετών ο σμηναγός της Πολεμικής ΑεροπορίαςΓιώργος Αναγνώστου, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Ο Γιώργος Αναγνώστου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 9 Μαΐου 1988, αλλά η καταγωγή του ήταν από τη Δρυμαία Φθιώτιδος.

sminagos_oikogeneia

Εφτασε στην Αμερική στις 20 Ιανουαρίου 2024 με μία σπάνια μορφή καρκίνου (οσφρητικό νευροβλάστωμα). Εισήχθη στο Νοσοκομείο MD Anderson στο Χιούστον του Τέξας στις 22 Ιανουαρίου για να ξεκινήσει επειγόντως θεραπεία. Παρά το γεγονός ότι γνώριζε και ο ίδιος τη σοβαρότητα της ασθένειας ήθελε με κάθε τρόπο να το παλέψει μέχρι τέλους. Σε αυτό το δύσκολο διάστημα της ζωής του είχε κοντά του πολύ στενούς φίλους του από Ελλάδα και ΗΠΑ. Τελικά, κατέληξε την προηγούμενη Τετάρτη.

Η οικογένεια της Ολγας Κεφαλογιάννη ήταν κοντά στην οικογένεια του σμηναγού, ενώ σε δήλωσή της στο ekirikas.com τόνισε με συγκίνηση: «Ο Γιώργος ήταν πολύ αγαπητό άτομο σε όλους, μαχητής, περήφανος, γλυκός, ευγενής, αξιοπρεπής και λάτρης της ζωής με αξιοθαύμαστη δύναμη ψυχής. Αισθανόμαστε πολύ ευτυχείς που τον γνωρίσαμε έστω και για λίγο και είμαστε ευγνώμονες για τα μαθήματα ζωής που μας έδωσε. Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη στις 21 Φεβρουαρίου σε ηλικία 35 ετών, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό σε όλους μας».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr