Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν θα παραστεί στη δίκη εξαιτίας της βαριάς νόσησης από κοροναϊό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν θα παραστεί στη δίκη εξαιτίας της βαριάς νόσησης από κοροναϊό

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ, υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη έχει επιδεινωθεί, ενώ θετική στον κοροναϊό είναι και η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου.

Δεν μετέβη ούτε σήμερα στα δικαστήρια, όπου και εξελίσσεται η δίκη σε βάρος του, ο Πέτρος Φιλιππίδης εξαιτίας της κατάστασης της υγείας του, καθώς νοσεί με κοροναϊό.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Alpha η υγεία του έχει επιδεινωθεί, ενώ θετική στον κοροναϊό είναι και η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου.

Το ζεύγος έχει εξίσου βαριά συμπτώματα και είναι συνεχώς σε επικοινωνία με το γιατρό τους.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, σήμερα εφόσον ολοκληρωθούν οι καταθέσεις, ο κατηγορούμενος ηθοποιός θα δώσει τη δική του κατάθεση μετά τις γιορτές, όχι μόνο ένεκα του περιορισμένου χρόνου λόγω των Χριστουγέννων αλλά και λόγω του ότι ο ιός έχει επιβαρύνει την υγεία του και τον οργανισμό του και έτσι δεν θα αντέξει να παραμείνει και τις 6-7 ώρες που θα διαρκέσει η δίκη.

«Έχει κοροναϊό σε ομάδα υψηλού κινδύνου λόγω επικείμενων νοσημάτων» ανέφερε προ ημερών σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη, η δικηγόρος του Κική Πακιρτζίδου, ενώ αποκάλυψε πως λαμβάνει αντιική αγωγή, ενώ έχει έντονα συμπτώματα και είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον γιατρό του, καθώς κάνει κατοίκον νοσηλεία.

Όπως ενημέρωσε στη συνέχεια, επικοινώνησαν και υπήρξε έντονη συγκινησιακή φόρτιση λόγω κάποιου αποδεικτικού στοιχείου υπέρ του το οποίο και θα παρουσιάσουν στο δικαστήριο.

«Υπήρχαν σχόλια πως το το κάνουμε για να μην γίνει το δικαστήριο, όμως είναι έτοιμος να απολογηθεί. Τώρα δεν έχει δυνάμεις, πρέπει να βρεις δυνάμεις για να απολογηθεί».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr