Πήγε να ποτίσει τα χωράφια του και… έβρεχε ψάρια!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πήγε να ποτίσει τα χωράφια του και… έβρεχε ψάρια!

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ένας παραγωγός κηπευτικών όταν πήγε να ποτίσει τις καλλιέργειές του και μάζι με το νερό έβγαιναν από την βάνα και ψάρια!
Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ένας παραγωγός κηπευτικών στην Κρήτη, όταν πήγε να ποτίσει τις καλλιέργειές του και μάζι με το νερό έβγαιναν από την βάνα και ψάρια!
Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν πήγε να ποτίσει τα κηπευτικά του το δίκτυό του δεν είχε νερό και σκέφτηκε πως θα έπρεπε να κάνει εξαέρωση από μία άλλη βάνα που δεν είναι συνδεδεμένη με υδρόμετρο και χρησιμοποιείται μάλιστα από τους τεχνικούς του ΤΟΕΒ για αυτό τον σκοπό.

Ο κ. Νίκος Κακουλάκης, ο οποίος καλλιεργεί κηπευτικά σε θερμοκήπιο στην περιοχή μεταξύ Κεντριού και Καπιστρίου βόρεια της Ιεράπετρας, όπου και ζει. μίλησε στο Neakriti.gr για την έκπληξη που τον περίμενε:

«Όταν άνοιξα τη βάνα, είδα ότι έτρεχε λίγο σκουρόχρωμο νερό και νόμισα ότι ήταν βουλωμένη ίσως από φερτές ύλες. Όταν απομακρύνθηκα όμως είδα ότι η γάτα μου είχε στο στόμα της ένα ψάρι αν και βρισκόμαστε 10 χιλιόμετρα μακρά από τη θάλασσα. Επέστρεψα στη βάνα που είχα αφήσει ανοικτή για να φύγει ο εγκλωβισμένος αέρας και διαπίστωσα ότι μαζί με το σκούρο νερό έβγαζε και αρκετά ψάρια μέτριου μεγέθους.

Έβαλα τα ψάρια που δεν έφαγε η γάτα στο ψυγείο και άρχισα να ψάχνω πρώτα πως βρέθηκαν τα ψάρια μέσα στο δίκτυο της δεξαμενής άρδευσης του ΤΟΕΒ και μετά τι έχει συμβεί με το δίκτυο και δεν έχει νερό να ποτίσω την καλλιέργεια μου», είπε ο παραγωγός από την Κρήτη.

Πηγή: neakriti.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr