Πίτσα Παπαδοπούλου: Δύσκολες ώρες για τη γνωστή τραγουδίστρια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πίτσα Παπαδοπούλου: Δύσκολες ώρες για τη γνωστή τραγουδίστρια

Δύσκολα περνάει τις τελευταίες ώρες η γνωστή τραγουδίστρια Πίτσα Παπαδοπούλου

Δύσκολες στιγμές περνάει η γνωστή τραγουδίστρια Πίτσα Παπαδοπούλου, η οποία μέσω των κοινωνικών δικτύων γνωστοποίησε μία πολύ δυσάρεστη είδηση.

Η σπουδαία τραγουδίστρια αποχαιρέτησε για τελευταία φορά ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο, που στάθηκε στο πλευρό της για περισσότερα από 40 χρόνια.

Συγκεκριμένα η Πίτσα Παπαδοπούλου ανακοίνωσε την απώλεια της Μαρίας Πνευματικού, μίας γυναίκας που ήταν κοντά της σε κάθε της βήμα, τόσο ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων αλλά και ως φίλη και οικογένειά της.

«Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η Μαρία ήταν ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος, που αγαπήθηκε από όλους όσοι τη γνώριζαν. Θα μου λείψει πάρα πολύ», φαίνεται πως είπε στην εφημερίδα η Πίτσα Παπαδοπούλου, λίγο μετά το τέλος της εξοδίου ακολουθίας.

Οι αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωση για τον χαμό της αγαπημένης της φίλης συγκλονίζουν.

«Αγαπημένο μου Μαράκι. Φίλη μου και αδερφή μου! Είναι μεγάλη η απώλειά σου, όλα αυτά τα χρόνια ήσουν δίπλα μου στα καλά και στα δυσάρεστα. Δυστυχώς, “έφυγες” και μας πίκρανες όλους με τη φυγή σου. Αγαπήθηκες τόσο πολύ από όλο τον κόσμο και η λύπη είναι μεγάλη. Κανείς δεν περίμενε να ακούσει ότι δεν θα σε ξαναδούμε, αλλά θα ζεις πάντα στις καρδιές και στο μυαλό μας. Σε ευχαριστώ για όλα τα καλά σου και θα είσαι πάντα δίπλα μου, κι ας μην μπορώ να σε δω. Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα, Μαρία μου. Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Πίτσα Παπαδοπούλου δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr