Ποινή φυλάκισης σε 50χρονη επειδή συκοφάντησε μέσω του Instagram
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης σε 50χρονη επειδή συκοφάντησε μέσω του Instagram

Η παθούσα πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό και την συγκεκριμένη ανάρτηση στο Instagram.

Ειδικότερα, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο έκρινε ένοχη την 50χρονη για συκοφαντική δυσφήμηση και της επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, με τριετή αναστολή καθώς κρίθηκε ότι αναδημοσίευσε συκοφαντία σε βάρος μίας Βολιώτισσας, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το κατηγορητήριο, η 50χρονη κατηγορούμενη φέρεται να ανάρτησε στο Instagram ένα σχόλιο-κουτσομπολιό σε βάρος της Βολιώτισσας.

Η παθούσα πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό και την συγκεκριμένη ανάρτηση, υποβάλλοντας μήνυση κατά της 50χρονης για συκοφαντική δυσφήμηση με διάδοση που έγινε εν γνώση της μέσω Instagram.

Το συγκεκριμένο σχόλιο φέρεται να το βρήκε στο Twitter και σύμφωνα με την καταγγέλλουσα πρόσβαλε την τιμή της.

Το περιστατικό έγινε στις 10 Μαΐου του 2019, όπως αναφέρει το e-thessalia.gr, για να αποδειχτεί τελικά ότι ο λογαριασμός στο Twitter, όπου αναρτήθηκε το συκοφαντικό δημοσίευμα, ήταν ψεύτικος.

Ο δράστης της ανάρτησης δεν βρέθηκε τελικά, ενώ η κατηγορούμενη που κάθισε χθες στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, φέρεται να υποστήριξε μεταξύ άλλων πως δεν γνώριζε την παθούσα, ούτε είχε κάτι εναντίον της, αλλά απλά έκανε την ανάρτηση ως κουτσομπολιό.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr