Πολωνικά ΜΜΕ: «Κλειδί» τα SMS που έστελνε η Αναστάζια στον σύντροφό της – «Δολοφονήθηκε με κτηνώδη τρόπο»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολωνικά ΜΜΕ: «Κλειδί» τα SMS που έστελνε η Αναστάζια στον σύντροφό της – «Δολοφονήθηκε με κτηνώδη τρόπο»

Καθ' οδόν για Πολωνία βρίσκονται η μητέρα και ο σύντροφος της Αναστάζια μαζί με την ομάδα ντεντέκτιβ που είχε φέρει από την χώρα της η μητέρα της άτυχης 27χρονης.

Όπως γράφουν σήμερα πολωνικά ΜΜΕ η μητέρα της Αναστάζια έφθασε στην Κω την περασμένη Παρασκευή μαζί με ομάδα ντεντέκτιβ. Τώρα ολοκλήρωσε το πιο δύσκολο ταξίδι της ζωή της καθώς η έρευνά της είχε τραγικό τέλος. Το παιδί της βρέθηκε νεκρό.

Γράφει η Fakt.pl: «Για την οικογένεια της νεαρής Πολωνής, ήταν ένα αδιανόητο πλήγμα. Ήταν αμέσως σαφές ότι η Αναστασία είχε πέσει θύμα ανθρωποκτονίας και ο κύριος ύποπτος ήταν ο 32χρονος Salhuddin S., ένας Μπαγλαντεσιανός που ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τη γυναίκα ζωντανή.

Τη Δευτέρα, 19 Ιουνίου, η μητέρα της Αναστασίας και ο φίλος της αντιμετώπισαν το εξαιρετικά οδυνηρό έργο της αναγνώρισης του πτώματος . Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τι πρέπει να ένιωσε η γυναίκα όταν, αργότερα εκείνη την ημέρα, είδε τον ύποπτο για την υπόθεση θανάτου της κόρης της να οδηγείται στο δικαστήριο. ια τους συγγενείς της Αναστασίας, το ταξίδι στην Ελλάδα περιείχε τεράστιες συναισθηματικές αποσκευές. Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, που μόλις ολοκληρώθηκαν όλες οι διατυπώσεις, η μητέρα της 27χρονης και ο φίλος της αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Πολωνία».

Την ίδια ώρα το wiadomosci.radiozet.pl αναρωτιέται αν το sms που έστειλε η Αναστάζια στον σύντροφό της είναι το κλειδί της λύσης του μυστηρίου. Πρόκειται για το sms που υποτίθεται ότι έστειλε η 27χρονη στον σύηντροφό της ενώ ήδη βρισκόταν στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού και φέρεται να του έγραφε ότι αισθανόταν «άβολα».

Και προσθέτει: «Η Αναστασία δολοφονήθηκε με κτηνώδη τρόπο στο ελληνικό νησί της Κω. Εκεί εργαζόταν και ζούσε με τον σύντροφό της. Ο πατέρας της γυναίκας παραδέχτηκε ότι η κόρη του “βρισκόταν στο λάθος μέρος και εμπιστευόταν τους λάθος ανθρώπους». – Η κόρη του βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια επειδή είχε κάψει το χέριτης. ”Την ημέρα που εξαφανίστηκε στις 10.30 το βράδυ, επρόκειτο να συναντήσει τον φίλο της στο μπαρ Alexander, μερικές εκατοντάδες μέτρα από τη δουλειά τους. Του τηλεφώνησε για να του πει ότι θα ήταν εκεί σε λίγα λεπτά, αλλά δεν έφτασε”, αφηγήθηκε ο πατέρας της.

Σύμφωνα με το εν λόγω πολωνικό μέσο που επικαλείται δηλώσεις του πατέρα της Αναστάζια η 27χρονη κατάφερε να στείλει ένα στίγμα τοποθεσίας όπου υποτίθεται θα έδιναν ραντεβού. Ο 28χρονος πήγες αλλά δεν την βρήκε εκεί. Μάλιστα, ο πατέρας της νεαρής φέρεται να τόνισε ότι ο φίλος της κόρης του ήθελε να δηλώσει αμέσως την εξαφάνισή της στην αστυνομία, αλλά του είπαν να το κάνει την επόμενη μέρα. Τότε, πρόσθεσε ο πατέρας της δολοφονημένης γυναίκας, πήγε στο αστυνομικό τμήμα, αλλά η εντατική έρευνα ξεκίνησε μια ημέρα αργότερα. ”Τότε ήταν που άρχισαν να εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ανακάλυψαν τους αριθμούς της μοτοσικλέτας με την οποία υποτίθεται θα μετακινούνταν και έφτασαν στον δράστη”, δήλωσε ο πατέρας της 27χρονης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr