Πως 42χρονη εξαπατούσε αγοραστές πωλώντας ρούχα και παπούτσια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πως 42χρονη εξαπατούσε αγοραστές πωλώντας ρούχα και παπούτσια

Δικογραφία εις βάρος 42χρονης για απάτη, καθώς πωλούσε ρούχα και παπούτσια, τα οποία δεν ανταποκρίνονταν σε αυτό που παρουσίαζε στο διαδίκτυο, σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας Πικερμίου.

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης, μετά από καταγγελία, διαπιστώθηκε ότι η κατηγορουμένη πωλούσε ενδύματα και υποδήματα, για τα οποία οι αγοραστές κατά την παραλαβή, διαπίστωναν ότι πρόκειται για προϊόντα που ήταν άλλα από αυτά που παράγγελναν και μάλιστα ευτελούς αξίας.

Είχε εξαπατήσει αγοραστές σε 25 περιοχές της χώρας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχει διαπιστωθεί η εμπλοκή της κατηγορούμενης σε 38 περιπτώσεις απάτης σε βάρος πολιτών σε Αθήνα, Ζωγράφο, Βύρωνα, Παλαιό Φάληρο, Άλιμο, Αγία Παρασκευή, Γέρακα, Βριλήσσια, Μελίσσια, Αρτέμιδα Μαρκόπουλο, Κορωπί, Λαγονήσι, Πετρούπολη, Αιγάλεω, Καλλιθέα, Κορυδαλλό, Πειραιά, Σαλαμίνα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Φάρσαλα, Λιβαδειά, Χαλκίδα, Ρόδο και Κιάτο Κορινθίας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε 42χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες κατ’ εξακολούθηση από άτομα που διαπράττουν τέτοιες πράξεις κατά συρροή και κατά συνήθεια.

Για τον τερματισμό της παράνομης δράσης της αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ραφήνας – Πικερμίου με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Λιβαδειάς και παρουσία δικαστικού λειτουργού, πραγματοποίησαν χθες, Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023, το πρωί σε περιοχή της Λιβαδειάς, έρευνες σε επαγγελματικό χώρο και οικία κατά τις οποίες κατασχέθηκαν χρεωστική κάρτα τράπεζας και -2- συσκευασίες τηλεφωνικής σύνδεσης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr