Πως οι γειτόνισσες έσωσαν την 22χρονη από τον νταή σύζυγό της – Την κρατούσε φυλακισμένη σπίτι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πως οι γειτόνισσες έσωσαν την 22χρονη από τον νταή σύζυγό της – Την κρατούσε φυλακισμένη σπίτι

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που αποκαλύφθηκε στον Βόλο.

Η 22χρονη γυναίκα, μητέρα ενός κοριτσιού τριών ετών που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της τον οποίο και κατήγγειλε, ζούσε επί χρόνια έναν εφιάλτη ο οποίος αποκαλύφθηκε μόλις πριν δύο ημέρες, όταν γειτόνισσες που άκουσαν έναν μεγάλο καβγά επενέβησαν.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Πέμπτη ο 28χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες απείλησε την σύζυγό του μπροστά στην τρίχρονη κόρη τους, ενώ την κακοποίησε σωματικά χτυπώντας την στο πρόσωπο και στο σώμα με γροθιές και πιάνοντάς την από το λαιμό.

Πώς οι γειτόνισσες έβαλαν τέλος στον εφιάλτη της 22χρονης στον Βόλο

Ακούγοντας τον καβγά, κάτοικος της περιοχής προσέτρεξε σε βοήθεια. Ο δράστης επιτέθηκε και στη γειτόνισσα, απειλώντας την και χτυπώντας την στο πρόσωπο. Σύμφωνα με πληροφορίες επενέβησαν και άλλες γυναίκες από την γειτονιά, 10 συνολικά, που ουσιαστικά κατάφεραν να απεγκλωβίσουν και να σώσουν την 22χρονη, η οποία είχε πολλά σημάδια στο πρόσωπο από την επί χρόνια κακοποίηση που υφίστατο.

Η 22χρονη κατήγγειλε ακολούθως στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας στο ΑΤ Βόλου ότι τα τελευταία δύο χρόνια που συγκατοικούσαν στο Βόλο την είχε ουσιαστικά φυλακισμένη στο σπίτι τους. Κατήγγειλε ότι δεν της επέτρεπε την έξοδο από το σπίτι τους, παρά μόνο ελάχιστες φορές που βγήκαν μαζί. Κατήγγειλε δε ότι για ένα πεντάμηνο, την εξανάγκασε με χρήση σωματικής βίας και απειλών σε μόνιμο εγκλεισμό στο σπίτι.

Ο 28χρονος με καταγωγή από την Αλβανία συνελήφθη χθες το μεσημέρι και του ασκήθηκε ποινική δίωξη, ενώ ο 22χρονη μαζί με την κόρη της μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια σε κοινωνική δομή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr