Πότε θα κάνει… καλοκαίρι – Με τι καιρό θα ψηφίσουμε την Κυριακή των Εκλογών
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πότε θα κάνει… καλοκαίρι – Με τι καιρό θα ψηφίσουμε την Κυριακή των Εκλογών

Ο φετινός Μάιος είναι βροχερός, με σκόνη και αστάθεια, και δεν θυμίζει τον τελευταίο μήνα της Άνοιξης και τον ερχομό του καλοκαιριού.

Αν και ο υδράργυρος τη Δευτέρα σκαρφάλωσε στους 32 βαθμούς Κελσίου στην Πελοπόννησο, ωστόσο, ήταν μία μικρή παρένθεση, αφού από σήμερα η θερμοκρασία πέφτει.

Το θερμόμετρο στη Βόρεια Ελλάδα δείχνει λίγο πάνω από τους 20 βαθμούς.

Ο ήλιος θα καθυστερήσει να κάνει την εμφάνισή του.

Ο έγκριτος μετεωρολόγος της ΕΡΤ κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος έκανε λόγο για έναν πολύ περίεργο Μάιο και ανέφερε πως η εβδομάδα θα κλείσει με μεμονωμένες καταιγίδες σε κάποιες περιοχές και ένα καιρικά καλό Σαββατοκύριακο για τις μετακινήσεις των ψηφοφόρων.

Όμως, τα καλά νέα που περιμέναμε για τον καιρό μετά τις εκλογές δεν… έρχονται, με τον κ. Γιαννόπουλο να αναφέρει πως τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι και πάλι άστατος με μπόρες στα ηπειρωτικά.

Η προοπτική για το Σαββατοκύριακο από την ΕΜΥ

Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά νεφώσεις και το μεσημέρι-απόγευμα κυρίως στα βόρεια τοπικές βροχές ή όμβροι. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 6 με 7, στα ανατολικά από βόρειες 4 με 6 μποφόρ, αλλά την Κυριακή σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr