Που βρίσκεται το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο από ζαχαρωτά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Που βρίσκεται το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο από ζαχαρωτά

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από ζαχαρωτά που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα βρίσκεται στη Χαλκιδική. Μέσα σε ζαχαροπλαστείο στον Πολύγυρο…

Οι μέρες των γιορτών φέρνουν αναμνήσεις, μυρωδιές, γεύσεις και εκπλήξεις. Ένα διαφορετικό, χειροποίητο και πάνω από όλα γλυκό χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει φτιάξει η ζαχαροπλάστρια Κυριακή Ανδρεάδη, στον Πολύγυρο στη Χαλκιδική.

«Είναι φτιαγμένο από γλάσο, από μαρέγκα. Πρόκειται για ένα έλατο περίπου 30 εκατοστά σε ύψος με τα λευκά κλαδάκια του, με ζαχαρωτά επάνω στα κλαδιά του. Είναι όλα χειροποίητα και με πολλή αγάπη φτιαγμένα. Ένα χιονισμένο, γλυκό δεντράκι για τις γιορτινές μέρες» δήλωσε η ζαχαροπλάστρια στην εκπομπή “Μέρα με Χρώμα” της ΕΡΤ3, στέλνοντας μια γλυκιά καλημέρα σε όλους.

“Το δέντρο μας δεν παθαίνει τίποτα, γιατί η μαρέγκα διατηρείται πάρα πολύ. Δε ψήνεται όταν το δημιουργούμε, αλλά πρέπει να πούμε πως είναι πολύ εύθραυστο.

Αποτελεί όμως μια όμορφη ιδέα για στολισμό” τόνισε η κ. Ανδρεάδη, που επί σειρά ετών δημιουργεί ευφάνταστες χειροποίητες συνθέσεις για τους φίλους των γλυκών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr