Πρόεδρος εστίασης Εύβοιας: «Κολυμπάμε στον ωκεανό, έρχονται λουκέτα από την ακρίβεια»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόεδρος εστίασης Εύβοιας: «Κολυμπάμε στον ωκεανό, έρχονται λουκέτα από την ακρίβεια»

Δυσαρέσκεια για τα μέτρα της κυβέρνησης από τον Πρόεδρο εστίασης Εύβοιας

Την δυσαρέσκεια του για τα μέτρα της κυβέρνησης εξέφρασε μιλώντας στο evima.gr  ο πρόεδρος του σωματείου εστίασης Εύβοιας «Ξένιος Ζευς» Βασίλης Ευθυμίου, δηλώνοντας ότι η ακρίβεια θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στον κλάδο και τα νέα μέτρα δεν παρέχουν καμία στήριξη.

«Δυστυχώς για άλλη μια φορά φάνηκε ότι δεν είμαστε στα πλάνα της κυβέρνησης για στήριξη αφού τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε μόνο στήριξη δεν παρέχουν αλλά ακριβώς το αντίθετο.Και εκει που όλοι περιμέναμε να φύγει η πανδημία και να επανέλθουμε σε μια σχετική κανονικότητα βρεθήκαμε να κολυμπάμε στον ωκεανό  και να ψάχνουμε σανίδα σωτηρίας που δυστυχώς δεν έρχεται από πουθενά», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ευθυμίου τονίζοντας ότι η ακρίβεια έχει άμεσο αντίκτυπο στον κλάδο της εστίασης και το αδιέξοδο είναι τεράστιο.

«Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και τα λουκέτα αναμενόμενα τις επόμενες μέρες, μήνες.Η ακρίβεια  πλήττει την κοινωνία όλη, με άμεσο αντίκτυπο στον κλάδο μας μειώνοντας την αγοραστική δύναμη  που και σε συνδυασμό  με την τεράστια αύξηση της ενέργειας μας οδηγεί σε αδιέξοδο».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr