«Προειδοποίηση» Σάκη Αρναούτογλου: Ο χιονιάς επιστρέφει στο τέλος της εβδομάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Προειδοποίηση» Σάκη Αρναούτογλου: Ο χιονιάς επιστρέφει στο τέλος της εβδομάδας

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για τον καιρό των επόμενων ημερών, επισημαίνοντας πως σε ορισμένα σημεία της χώρας τα χιόνια θα επανέλθουν, έστω κι αν αυτό δε θα συμβεί στον ίδιο βαθμό με την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο έμπειρος μετεωρολόγος στην ΕΡΤ, αύριο (20/1) οι συνθήκες θα είναι μαλακές σε σχεδόν όλη την χώρα, όπου θα επικρατήσει η ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνεύσουν στα 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς.

Προς το τέλος της εβδομάδας, όμως, και ξεκινώντας από τα βορειοδυτικά, θα υπάρξουν ξανά έντονα φαινόμενα, με χιόνια σε όλη την χώρα, αν και ο υδράργυρος θα σημειώσει άνοδο, ενώ η Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου έχει τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Αυτή είναι η αναλυτική πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα (19/1)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες και βαθμιαία γενικά αίθριος.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από -07 (μείον 7) έως 06 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από -16 (μείον 16) έως -01 (μείον ένα) βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στα νησιά του Ιονίου και βαθμιαία από τα βόρεια σχεδόν αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 2) έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου από -06 (μείον 6) έως 04 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Στην Εύβοια και τις Σποράδες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο που βαθμιαία από το απόγευμα θα σταματήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες και γρήγορα από τα βόρεια γενικά αίθριος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr