Προκλητική η μητέρα του δολοφόνου της 11χρονης: «Αυτά που λένε είναι όλα ψέματα…»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προκλητική η μητέρα του δολοφόνου της 11χρονης: «Αυτά που λένε είναι όλα ψέματα…»

Η μητέρα του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 11χρονης στον Πύργο μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και υποστήριξε ότι ο γιος δεν ευθύνεται για κάποιο έγκλημα.

«Ούτε μύγα δεν έχει πειράξει στο παρελθόν», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν ξέρω, κι εγώ τώρα το έμαθα και έφυγα από τη δουλειά. Προσπαθώ να πάρω την Ασφάλεια και δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του. Δεν μου δίνουν τίποτα. Το παιδί μου το ξέρω απ’ έξω και ανακατωτά, το έχω μεγαλώσει εγώ η ίδια και ξέρω ότι αυτό που λένε, που γράφουν είναι όλα ψέματα. Δεν έχει βιάσει και δεν έχει σκοτώσει κανέναν. Ούτε μύγα δεν έχει πειράξει στο παρελθόν» ανέφερε η μητέρα του 37χρονου ο οποίος είχε καταδικαστεί το 2020 για τον βιασμό 14χρονης από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο στη Ζάκυνθο.

«Δεν έχει μπει φυλακή στο παρελθόν. Είχε μπει για ένα μήνα μόνο, όχι για κλέψιμο και για βιασμό. Για γράψιμο, για δίπλωμα είχε μπει. Είναι το καλύτερο παιδί. Έχει τέσσερα παιδιά και η γυναίκα του περιμένει να γεννήσει. Δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ σαν το σκυλί για να μην τους λείψει τίποτα» πρόσθεσε η μητέρα του 37χρονου αποκαλύπτοντας ότι ο γιος της περίμενε το πέμπτο παιδί του.

Δολοφονία 11χρονης στον Πύργο: «Αποκλείεται να το έχει κάνει αυτός»

«Το παιδί μου είναι μάλαμα. Αποκλείεται, το κεφάλι μου κόβω και τα χέρια μου τα βάζω στη φωτιά. Αποκλείεται να το έχει κάνει αυτός. Το έμπλεξαν το παιδί μου, δεν ξέρω γιατί. Γιατί αυτός που πήρε το κοριτσάκι είχε ίδιο αμάξι με τον γιο μου», συνέχισε ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι ο δράστης της δολοφονίας. «Τα αγαπάει πολύ τα παιδιά. Και τη Βασούλα την αγαπούσε και την ανιψιά μου την αγαπάει», είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο σημείωσε ότι η γυναίκα του δράστη «έχει πάθει σοκ». «Ούτε αυτή το πιστεύει. Έχει πάθει σοκ και φοβάμαι γιατί εγώ μένω σε ένα χωριό που είμαι έξω. Ψέματα, δεν έχει βιάσει τίποτα, δεν έχει βιάσει κανέναν», συνέχισε και υποστήριξε ότι μεγάλωσε μόνη της τα 6 της παιδιά γιατί ο πατέρας τους ήταν στη φυλακή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr