ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτη Εθελοντική Αιμοδοσία Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας

Ανάμεσα στους δότες και ο βουλευτής Ευβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Μίλτος Χατζηγιαννάκης
Πρώτη Εθελοντική Αιμοδοσία Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας

Την πρώτη του Εθελοντική Αιμοδοσία διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Εϋβοιας, η οποία είχε πολύ μεγάλη ανταπόκριση, ενώ ανάμεσα στους δότες ήταν και ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

 

«Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωί της «Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη», την Τρίτης 14-06-2022στην έδρα της Δ/νσης Αστυνομίας Ευβοίας, η πρώτη αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας. Συνάδελφοι αλλά και απλοί πολίτες ανταποκρίθηκαν στο «Κάλεσμα Ζωής» της Ένωσής μας και ενίσχυσαν την Τράπεζα Αίματος που δημιούργησε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Η προσέλευση ξεπέρασε τις προσδοκίες, αποδεικνύοντας ότι ο Έλληνας Αστυνομικός είναι αλληλέγγυος καιευαίσθητος σε ότι αφορά την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο και τον συνάνθρωπό του.

Την πρώτη αυτή προσπάθειά, τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας,Ταξίαρχος κ. Αθανάσιος Γερογιάκομος καθώς και ο Βουλευτής Ευβοίας του

«ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία» κος. Μίλτος Χατζηγιαννάκης, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε και στην αιμοδοσία και τονευχαριστούμε γιαυτό εκ μέρους όλων των μελών μας.

Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και το Τμήμα Αιμοδοσίας του για την βοήθεια στηνυλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας καθώς και του ιατρικού προσωπικού που διενήργησε την αιμοδοσία για την άψογη οργάνωση και επαγγελματισμό του.

Ραντεβού στις επόμενες δράσεις μας!

Συνεχίζουμε για όλους τους συναδέρφους μας!!!», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ