ΠΣτΕ: Κάλεσμα για συμμετοχή των Ευβοϊκών επιχειρήσεων στην «LAMIA EXPO 2022»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΣτΕ: Κάλεσμα για συμμετοχή των Ευβοϊκών επιχειρήσεων στην «LAMIA EXPO 2022»

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της για πρώτη φορά στην έκθεση «LAMIAEXPO 2022» η οποία θα πραγματοποιηθεί από 23 έως και 28 Σεπτεμβρίου 2022,

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της για πρώτη φορά στην έκθεση «LAMIAEXPO 2022» η οποία θα πραγματοποιηθεί από 23 έως και 28 Σεπτεμβρίου 2022, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας στο κτίριο Γ’ και προσκαλεί τις επιχειρήσεις Αγροδιατροφικού κλάδου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση, μέσα από το περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, να υποβάλλουν αίτηση στον σύνδεσμο που παρατίθεται στο τέλος της παρούσας.

Η έκθεση LAMIA EXPO είναι μια γενική έκθεση με συμμετοχές από ευρύ επαγγελματικό φάσμα. Στην έκθεση θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις πολιτιστικές, ενημερωτικές, γαστρονομίας όλες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Η έκθεση «LAMIA EXPO 2022» πραγματοποιείται για πρώτη φορά, επιδιώκοντας να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε επαγγελματίες και κοινό της Στερεάς Ελλάδας και όχι μόνο, αφού βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας.

Στην έκθεση θα πραγματοποιηθούν ποικίλες εκδηλώσεις. Το παραδοσιακό Στερεοελλαδίτικο Παντοπωλείο θα φιλοξενήσει Εκδηλώσεις Μαγειρικής και θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια & παρουσιάσεις σε θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, αναπτυξιακά προγράμματα, αγροτικά, κτηνοτροφικά, ευ ζην διατροφή κ.λ.π. Στο πλαίσιο της ψυχαγωγίας θα πραγματοποιηθούν συναυλίες από Έλληνες καλλιτέχνες, αθλητικές δραστηριότητες και διάφορες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Στην εν λόγω έκθεση, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει με επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού κλάδου που έχουν έδρα εντός της χωρικής της αρμοδιότητας με επωνυμία ή με ετικέτα συσκευασίας προϊόντων που να μην παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Για τη φιλοξενία των επιχειρήσεων θα διατεθούν ατομικά stands εμβαδού 15 τ.μ. (5μ. Χ 3μ.) δίνοντας τη δυνατότητα στους εκθέτες να πραγματοποιήσουν λιανικές πωλήσεις των προϊόντων τους και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να τηρήσουν τις προβλεπόμενες διατάξεις του νόμου και να έχουν προνοήσει ώστε να μπορούν να εκδίδουν τα απαραίτητα παραστατικά πωλήσεων.

Οι συμμετέχοντες δεν επιβαρύνονται με κάποιο κόστος συμμετοχής.

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής μέσω του παρακάτω συνδέσμου, μέχρι την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου  2022 και ώρα12:00 μ.μ. Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος από τις προβλεπόμενες θέσεις, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

https://forms.gle/i1t23CrdU1hYQF9a9

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr