ΠΣτΕ: Ολοκληρώθηκε το έργο επισκευής στον δρόμο Ροβιών-Βουτά-Ιστιαίας στη Βόρεια Εύβοια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΣτΕ: Ολοκληρώθηκε το έργο επισκευής στον δρόμο Ροβιών-Βουτά-Ιστιαίας στη Βόρεια Εύβοια

Παραδόθηκε το έργο επισκευής του επαρχιακού δρόμου Ροβιών-Βουτά-Ιστιαίας στην Εύβοια που εκτελέστηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Παραδόθηκε το έργο επισκευής του επαρχιακού δρόμου Ροβιών-Βουτά-Ιστιαίας στην Εύβοια που εκτελέστηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Το έργο περιελάμβανε ασφαλτόστρωσή σε μήκος 400 μέτρων σε ένα επίμαχο σημείο του δρόμου που για πολλά χρόνια ήταν μία μεγάλη πληγή για τους οδηγούς.
Για την ολοκλήρωση του έργου ενημέρωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αντιπεριφερειάρχης Έυβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης:
«Τίτλοι τέλους και για τα «τσιμέντα», το γνωστό σε όλους μας επίμαχο σημείο της επαρχιακής οδού Ροβιών-Βουτά-Ιστιαίας, όπου με τη σημερινή παρέμβαση ασφαλτόστρωσης σε μήκος 400μ. κλείνουμε μια ακόμα πληγή που ταλαιπωρούσε χρόνια τους συμπολίτες μας.
Το έργο αυτό είναι ένα μόνο κομμάτι της δουλειάς που έχουμε κάνει ως Περιφερειακή Αρχή για την αναβάθμιση του συγκεκριμένου βασικού άξονα πρόσβασης προς την πόλη της Ιστιαίας και την ευρύτερη περιοχή, με κυριότερες παρεμβάσεις εκείνες της παράκαμψης Βουτά μήκους 1.200μ. και των συνοδών της έργων, αλλά και τις αποκαταστάσεις οδοποιίας σε περισσότερα από 23 τμήματα των αξόνων Ροβιές-Βουτά-Ιστιαία και Βουτά-Κοκκινομηλιά συνολικού μήκους 2.200μ.
Συνεχίζουμε σε εντατικούς ρυθμούς την εκτέλεση ενός σημαντικού προγράμματος έργων αναβάθμισης οδοποιίας σε όλη την πυρόπληκτη βόρεια Εύβοια, πάντα μέσα από τη στενή συνεργασία με την τοπική κοινωνία, τις Δημοτικές Αρχές και τις Τεχνικές μας Υπηρεσίες.
Οι ανάγκες και τα προβλήματα μεγάλα και χρονίζοντα, η προσπάθεια μας όμως διαρκής, με σχέδιο, δουλειά, πείσμα, υπομονή και πολλή αγάπη για αυτό που υπηρετούμε».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr