Πυροβόλησε διαρρήκτη με καραμπίνα και συνελήφθη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυροβόλησε διαρρήκτη με καραμπίνα και συνελήφθη

Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε με ένοικο σπιτιού να πυροβολεί διαρρήκτη με καραμπίνα

Στον εισαγγελέα πρόκειται να οδηγηθεί ο 39χρονος ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία ότι πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, τραυματίζοντας στο πόδι 37χρονο διαρρήκτη, όταν προσπάθησε να μπει στο σπίτι του, στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του 39χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ ο 37χρονος επίδοξος ληστής νοσηλεύεται φρουρούμενος, εκτός κινδύνου, σε νοσοκομείο.

Το χρονικό

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία, ο 37χρονος είχε διαρρήξει άλλο σπίτι νωρίτερα, σε συγκρότημα κατοικιών στην ίδια περιοχή και επιχειρώντας να παραβιάσει το υπόγοιο παράθυρο της μονοκατοικίας του 39χρονου άνδρα έγινε αντιληπτός και ο ένοικος δεν δίστασε να στρέψει εναντίον του το όπλο που κατείχε νόμιμα και να τον πυροβολήσει.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διαρρήκτης, αλβανικής καταγωγής, προσπάθησε να διαφύγει από την περίφραξη του οικοπέδου, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω του τραυματισμού που υπέστη και παραλήφθηκε από σταθμό του ΕΚΑΒ.

Σε έρευνα του χώρου και της ευρύτερης περιοχής εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και κλεμμένο όχημα που φέρεται να χρησιμοποίησε προκειμένου να προσεγγίσει τους «στόχους» του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr