ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραγίζει καρδιές η αναφορά της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στον 24χρονο άνδρα

Μεγαλείο ψυχής από τον 24χρονο άνδρα που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΚΑΤ, καθώς λίγες μέρες πριν έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.
Ραγίζει καρδιές η αναφορά της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στον 24χρονο άνδρα

Ο 24χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργείο στο ΚΑΤ μετά το ατύχημα που είχε όταν βούτηξε για τον Σταυρό στην Αμάρυνθο τα Θεοφάνεια. Δυστυχώς  χτύπησε στο κεφάλι και τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα. Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την κατάσταση της υγείας του, οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στην ζωή.

Ωστόσο η κατάσταση του παραμένει αρκετά κρίσιμη καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το παιδί βρίσκεται διασωληνωμένο με οξυγόνο στην εντατική.

Ιδιαίτερη αναφορά μέσα από ανάρτηση της στα social media έκανε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Ιδρύτρια και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, στον άτυχο άνδρα ο οποίος παλεύει για τη ζωή του. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο Γιάννης είχε γίνει δότης μυελού των οστών στην Ελπίδα.

Η ανακοίνωση της Μαριάννας Βαρδινογιάννη:

«Από τα βάθη της ψυχής μου προσεύχομαι για τον Γιάννη. Τον Γιάννη που μια ημέρα πριν από τα Χριστούγεννα θέλησε να κάνει το πολυτιμότερο δώρο, το δώρο της ζωής, σε έναν συνάνθρωπο του. Έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Λίγες μόλις ημέρες αργότερα βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολύ σκληρό παιχνίδι της μοίρας. Ο Γιάννης είναι ο νεαρός που έπεσε στην θάλασσα θέλοντας να τιμήσει τα Θεοφάνια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.
Η σκέψη και η καρδιά μου είναι κοντά στον ίδιο, στους γονείς και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Μόνη μου προσευχή η αγάπη που έχει μέσα του να γίνει η δύναμή του στον μεγάλο αγώνα που δίνει αυτή την ώρα».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ