Ριφιφί σε γνωστό κοσμηματοπωλείο με σπάνια νομίσματα – Στο 1 εκατ. ευρώ η λεία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ριφιφί σε γνωστό κοσμηματοπωλείο με σπάνια νομίσματα – Στο 1 εκατ. ευρώ η λεία

Φλέβα χρυσού χτύπησαν οι διαρρήκτες που έδρασαν το περασμένο Σαββατοκύριακο σε κατάστημα με συλλεκτικά νομίσματα στην Κηφισιά.

Οι διαρρήκτες, με τη μέθοδο του ριφιφί φέρονται να απέσπασαν λεία άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ!

Έκπληκτοι έμειναν οι ιδιοκτήτες του κοσμηματοπωλείου-παλαιοπωλείου που άνοιξαν το κατάστημά τους στην Κηφισιά το πρωί της Δευτέρας. Όπως διαπίστωσαν, είχαν εισβάλει «ποντικοί» με τη μέθοδο του ριφιφί και κατάφεραν ανενόχλητοι να αποσπάσουν λεία τους.

Ο γιος του ιδιοκτήτη του καταστήματος κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. ότι οι δράστες αφαίρεσαν πάνω από 1.000.000 ευρώ.

Oι δράστες έδρασαν κάποια στιγμή μεταξύ του απογεύματος του Σαββάτου και των ξημερωμάτων της Δευτέρας, εκμεταλλευόμενοι το ότι τα μαγαζιά ήταν κλειστά. Αφού παραβίασαν σχετικά εύκολα μια υπόγεια αποθήκη, έριξαν μέρος του τοίχου και μπήκαν στο κατάστημα που εδρεύει επί της οδού Ελαιών.

Ακολούθως, έχοντας την… ησυχία τους, κατάφεραν να διαρρήξουν το χρηματοκιβώτιο και να αποσπάσουν χρήματα, κοσμήματα και σπάνια νομίσματα τεράστιας αξίας και να διαφύγουν ανενόχλητοι.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο υπάλληλος που άνοιξε σήμερα το πρωί το κατάστημα, στην οδό Ελαιών, διαπίστωσε ότι υπήρχε μια τρύπα στο υπόγειο όπου βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο, το οποίο είχε παραβιαστεί. Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στον χώρο μέσα στο Σαββατοκύριακο, από διπλανό υπόγειο, με τη μέθοδο του ριφιφί, και, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, αφαίρεσαν ποσό μεγαλύτερο του 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Αναμένεται η κατάθεση του ιδιοκτήτη στην ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr