Ρούλα Πισπιρίγκου: Την παραπομπή της σε δίκη για την δολοφονία της Τζωρτζίνας ζητά ο εισαγγελέας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Την παραπομπή της σε δίκη για την δολοφονία της Τζωρτζίνας ζητά ο εισαγγελέας

Με πρότασή του προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο ο εισαγγελέας ΠΡωτοδικών Γιώργος Νούλης ζητά να παραπεμφθεί σε δίκη για την δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας η προφυλακιστέα Ρούλα Πισπιρίγκου

Να παραπεμφθεί σε δίκη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της κόρης της Τζωρτίνας καθώς και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού της ζητά για την Ρούλα Πισπιρίγκου με πρότασή του προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, τις καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών ο εισαγγελικός λειτουργός ζητεί την παραπομπή σε δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, ενώ προτείνει να συνεχίσει να κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να εκδοθεί το σχετικό βούλευμα από το Δικαστικό Συμβούλιο, τα μέλη του οποίου θα αποφασίσουν οριστικά για την παραπομπή ή μη της Πισπιρίγκου σε δίκη.

Την ίδια στιγμή με γρήγορους ρυθμούς«τρέχει» και η δεύτερη ανάκριση για τους θανάτους και των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της 3,5 ετών Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας.

Σύντομα η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κληθεί να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας και για αυτές τις κακουργηματικες πράξεις που της αποδίδονται και φέρεται να έχει τελέσει σε βάρος των ίδιων της των παιδιών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr