Σάκης Κατσούλης: Η έκπληξη στη Μαριαλένα για τα γενέθλιά της στη μέση της Εθνικής Οδού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάκης Κατσούλης: Η έκπληξη στη Μαριαλένα για τα γενέθλιά της στη μέση της Εθνικής Οδού

Υπέροχη έκπληξη από τον Σάκη στην Μαριαλένα

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και δεν θα μπορούσε ο Σάκης Κατσούλης να μην είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα της ευχηθεί!

Το πρώην ζευγάρι, συνδέθηκε ξανά στο Survivor και μετά την επιστροφή του είναι αχώριστο, παρά το γεγονός ότι κανείς από τους δύο δεν έχει ξεκαθαρίσει αν τα έχουν ξαναβρεί ή παραμένουν δύο καλοί φίλοι.

Μαριαλένα και Σάκης απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλο και μάλιστα πάνε σχεδόν παντού μαζί, όπως και το βράδυ της Κυριακής, όπου τα μεσάνυχτα τους βρήκαν μαζί με τους φίλους τους κάπου στην Εθνική οδό. Τότε, έκαναν μια στάση και εκεί ο Σάκης βρήκε την ευκαιρία να της κάνει έκπληξη και όλοι μαζί να της τραγουδήσουν το Happy Birthday.

«Έχω να κάνω μία δήλωση: Θα την κάνω follow παιδιά, έχω φάει πολλή πίεση. Είναι τα γενέθλιά της, οπότε μέσα στην ημέρα θα την κάνω follow. Έχει γίνει ολόκληρο θέμα με αυτό το follow και πρέπει να το κάνω. Έχασα το στοίχημα, τι να κάνουμε, είχε νωρίτερα γενέθλια από εμένα», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης κι εκείνη τον κοιτούσε και χαμογέλαγε.

«Έκπληξη Γενεθλίων Μαριαλένας στην εθνική οδό. Αυθόρμητα όμορφα και ωραία! Εκεί βρεθήκαμε στις 00:00 και εκεί της είπαμε “Χρόνια Πολλά» έγραψε ο πρώην ποδοσφαιριστής στο βίντεο που ανέβασε.

View this post on Instagram

A post shared by Sakis Katsoulis (@sakiskats)

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr