Σάλος με αστυνομικούς που μετέφεραν 100 κιλά κάνναβης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάλος με αστυνομικούς που μετέφεραν 100 κιλά κάνναβης

Ενώπιον του Εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα, Τρίτη, οι δύο αστυνομικοί και ο Αλβανός υπήκοος που συνελήφθησαν για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, στην Ηγουμενίτσα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thespro.gr, όλα έγιναν την περασμένη Παρασκευή, όταν στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο του ενός αστυνομικού, που βρισκόταν σε υπηρεσία, στο οποίο επέβαινε και ένας Αλβανός υπήκοος, βρέθηκαν 102 κιλά και 670 γραμ. ακατέργαστης ινδικής κάνναβης

Ηγουμενίτσα: Ο αστυνομικός δεν σταμάτησε στο σήμα συναδέλφων του και ανέπτυξε ταχύτητα

Ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος, εισήλθε στην πόλη της Ηγουμενίτσας και δεν σταμάτησε στο πρώτο σήμα των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών, αλλά ούτε και στο δεύτερο, αναπτύσσοντας ταχύτητα. Μετά από λίγα μέτρα ο αστυνομικός προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα και εκεί αποκαλύφθηκε ότι μετέφερε ναρκωτικά.

Ο δεύτερος αστυνομικός είχε παραμείνει σε καφετέρια στην περιοχή της Σαγιάδας, όπου είχε προγραμματισμένη περιπολία και συνελήφθη ως συνεργός στη μεταφορά των ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο και οι δυο συλληφθέντες αστυνομικοί που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, υπηρετούσαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ηγουμενίτσας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr