Σάλος με τον επιχειρηματία που έγινε παπάς – Το ραντεβού με «θύμα» του μετά από κηδεία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάλος με τον επιχειρηματία που έγινε παπάς – Το ραντεβού με «θύμα» του μετά από κηδεία

Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση επιχειρηματία της Πάτρας που φόρεσε τα ράσα και χειροτονήθηκε ιερέας σε μια προσπάθεια να εξαφανίσει τα ίχνη του και να συνεχίσει τη ζωή του μετά το «κανόνι» που βάρεσε η επιχείρησή του, αφήνοντας χρέη περίπου ενός εκατομμύριου ευρώ σε προμηθευτές και εμπόρους.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Πελοπόννησος, ο πρώην επιχειρηματίας που ασχολιόταν επί χρόνια με το εμπόριο δερμάτων λειτουργεί πλέον σε ενορία στα Βριλήσια Αττικής, ενώ μετά από περίπου 14 χρόνια εντοπίστηκε από θύμα του, το οποίο δεν έπαψε στιγμή να τον αναζητά.

Σύμφωνα πάντα με την «Π», ο έμπορος υποδημάτων από τη Θεσσαλονίκη είχε βάλει σκοπό ζωής να βρει τον άνθρωπο που εν μια νυκτί χάθηκε από προσώπου γης μαζί με το ποσό των 57.000 ευρώ που του όφειλε.

Εφτασε μάλιστα στο σημείο να απευθυνθεί σε διάφορα αστυνομικά τμήματα. Προ μηνών, μάλιστα, πληκτρολόγησε το όνομα του πρώην επιχειρηματία στο facebook, όπου με μεγάλη του έκπληξη αναγνώρισε στο πρόσωπο ρασοφόρου άνδρα τον άνθρωπο που έψαχνε επί χρόνια.

Χωρίς να χάσει χρόνο, μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής, επικοινώνησε μαζί του με εκείνον να συμφωνεί να συναντηθούν από κοντά. Το ραντεβού δόθηκε σε κοιμητήριο της Αττικής, μετά την τέλεση κηδείας. Εκεί όμως, περίμενε μια ακόμα έκπληξη τον Βορειοελλαδίτη έμπορο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», από το περιβάλλον του, ο ιερέας τού «εξομολογήθηκε» πως «επειδή φοράω τα ράσα, αναγκαστικά θα πρέπει να σου πω την αλήθεια, ότι είμαι εγώ ο άνθρωπος που αναζητάς, αλλά είχα προβλήματα».

Δεν μπορώ να σου δώσω όλα τα λεφτά που ζητάς, θα μου κόψεις κάτι από το ποσό και τα επόμενα 10 με 20 χρόνια θα στα δώσω.

Μάλιστα, το θράσος του ιερέα, που φέρεται να ενοχλήθηκε από την επικοινωνία που επεδίωξε το θύμα, δεν έχει όριο, αφού, σύμφωνα με μαρτυρίες, δεν δίστασε να τον απειλήσει πως θα τον καταγγείλει στην Αστυνομία για «εκβίαση»!

«14 χρόνια μετά, όλα τα πράγματα αποκαλύπτονται, ουδέν κρυπτόν. Ενας άνθρωπος που εξαφανίστηκε σε μια νύχτα και κατέστρεψε συγκεκριμένους ανθρώπους, κρύβεται δυστυχώς πίσω από ιερατικά ράσα. Πριν ζητήσει τη συγχώρεση από τον Θεό, καλό είναι να δει στα μάτια τους ανθρώπους που κατέστρεψε, να ζητήσει από αυτούς συγχώρεση, να πράξει αναλόγως. Ηρθε η ώρα που θα μιλήσει πάλι η Δικαιοσύνη», δήλωσε στην «Π» η δικηγόρος του θύματος, Ανθούλα Ανάσογλου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr