Σάμος: Μετανάστες σε δομή φώναζαν «Αλλάχου Άκμπαρ» και συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης -Επιχείρησαν να σπάσουν τις πόρτες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάμος: Μετανάστες σε δομή φώναζαν «Αλλάχου Άκμπαρ» και συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης -Επιχείρησαν να σπάσουν τις πόρτες

Αναταραχή υπήρξε χθες το βράδυ στην κλειστή δομή της Σάμου κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας μεταναστών για τα γεγονότα στην Παλαιστίνη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, 700 περίπου μετανάστες, Αραβες διαφόρων εθνικοτήτων, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα γεγονότα στην Παλαιστίνη.

Ωστόσο, στις 23:15 περίπου ομάδα μεταναστών επιχείρησε να ανοίξουν τις πόρτες και να εξέλθουν της Δομής. Σε εκείνο το σημείο παρενέβη η αστυνομία και προσήγαγε επτά μετανάστες.

Αυξημένα μέτρα της ΕΛΑΣ στις δομές μεταναστών σε Κω, Λέρο, Σάμο

Σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και μια εβδομάδα η ΕΛΑΣ έχει πάρει αυξημένα μέτρα για την αντιμετώπιση τυχόν επεισοδίων και εντάσεων με αφορμή τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν μετακινηθεί διμοιρίες των ΜΑΤ σε Κω, Λέρο και Σάμο για αντιμετώπιση ταραχών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr