Σαρωτικοί έλεγχοι από την ΕΛ.ΑΣ. στα νυχτερινά κέντρα – Ποιο έκλεισε για δύο εβδομάδες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαρωτικοί έλεγχοι από την ΕΛ.ΑΣ. στα νυχτερινά κέντρα – Ποιο έκλεισε για δύο εβδομάδες

Η επιχείρηση «ρεβεγιόν» της ΕΛ.ΑΣ., προσωπικό στοίχημα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος έβγαλε... λαβράκια.

Η επιχείρηση «ρεβεγιόν» της ΕΛ.ΑΣ., προσωπικό στοίχημα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος έβγαλε… λαβράκια.

Σαρωτικοί ήταν οι έλεγχοι που πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής σε όλη την Αθήνα, κατ΄εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, δύο με τρία νυχτερινά κέντρα που δεν τηρούσαν τα μέτρα και στα οποία η ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαίωσε πολλές παραβάσεις έβαλαν «λουκέτο» για δύο εβδομάδες, ανάμεσά τους και το Lohan.

Οι σαρωτικοι έλεγχοι θα συνεχιστούν και σήμερα και σε λίγη ώρα αναμένεται από την αστυνομία η ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των ελέγχων.

Παράλληλα, σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν φτάσει στο Newsbomb.gr, ακόμα δύο κέντρα διασκέδασης, το YTON και το Dybbuk παραβίασαν και χθες τα πρωτόκολλα καθώς δεν υπήρχε έλεγχος των πιστοποιητικών και της ταυτοπροσωπίας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τα συγκεκριμένα μαγαζιά να μετατραπούν για ακόμα ένα βράδυ σε υγειονομικές «βόμβες», με δεδομένο ότι η μετάλλαξη «Όμικρον» αρχίζει να διασπείρεται και στη χώρα μας.

Πρόκειται για νυχτερινά κέντρα που ανήκουν στον επιχειρηματία Γιάννη Μωράκη στα οποία εδώ και καιρό η ασυδοσία και η παραβατικότητα χτυπάνε… κόκκινο.

Στόχος της κυβέρνησης και του Τάκη Θεοδωρικάκου ειδικότερα, είναι να καθυστερήσει η διάδοση της μετάλλαξης «Όμικρον», καθώς υπάρχουν φόβοι για υπερ-μετάδοση τις γιορτινές ημέρες.

Ενδεικτικό της βαρύτητας που δίνεται στα μέτρα είναι ότι ο αρμόδιος υπουργός συμμετέχει στις σχετικές συσκέψεις. Στο κέντρο της Άμεσης Δράσης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής οι βάρδιες θα είναι τέτοιες που να μπορούν να «σηκώσουν» τη διαχείριση εκατοντάδων τηλεφωνημάτων. Στόχος είναι σε περίπτωση καταγγελιών το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. να μπορεί να ανταποκριθεί στην διεκπεραίωσή τους. Για παράδειγμα, εάν ένας πολίτης καταγγείλει ότι κάποιο κατάστημα δεν προχωρά στον έλεγχο πιστοποιητικών, να μπορούν περιπολικά να φτάσουν στο σημείο και να ελέγξουν την ορθότητα της καταγγελίας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr