«Σας εκλιπαρώ, βρείτε τον Mάρτιν»- Συγκλονίζει η μητέρα του 28χρονου αγνοούμενου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Σας εκλιπαρώ, βρείτε τον Mάρτιν»- Συγκλονίζει η μητέρα του 28χρονου αγνοούμενου

Η μητέρα του Μάρτιν έφθασε εχθές από τις ΗΠΑ καταρρακωμένη και ζητεί από τους εθελοντές να πράξουν ό,τι μπορούν για να βρουν τον γιο της Μάρτιν Τζιοβανόφκσι, του τουρίστα από τη Βόρεια Μακεδονία που αγνοείται καθώς παρασύρθηκε μαζί με την παρέα του από θαλάσσια ρεύματα

Σε κατάσταση σοκ και εκλιπαρώντας για βοήθεια ξεκίνησε σήμερα το πρωί από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό το λιμάνι της Νέας Σκιώνης στη Χαλκιδική η μητέρα του 28χρονου Μάρτιν Τζιοβανόφκσι, του τουρίστα από τη Βόρεια Μακεδονία που αγνοείται εδώ και τέσσερες περίπου ημέρες καθώς παρασύρθηκε μαζί με την παρέα του από θαλάσσια ρεύματα το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλία Μύτη στο Ποσείδι.

Η μητέρα του Μάρτιν έφθασε εχθές από τις ΗΠΑ καταρρακωμένη και ζητεί από τους εθελοντές να πράξουν ό,τι μπορούν για να βρουν τον γιο τους. «Σας εκλιπαρώ, βρείτε τον γιο μου. Κάντε ό,τι μπορείτε, σας ικετεύω!», λέει με κλάματα στα μάτια.

Οι διασώστες του ΟΦΚΑΘ παρέλαβαν τη μητέρα του Μάρτιν από το αεροδρόμιο Μακεδονία και σήμερα το πρωί ξεκίνησαν με αυτοκίνητο με προορισμό τη Νέα Σκιώνη, όπου και θα επιχειρήσουν να ρίξουν το υποβρύχιο drone για να οργώσουν τον βυθό για να αποκλείσουν κάθε ενδεχόμενο.

Μαζί με τη μητέρα, που ήρθε από τις ΗΠΑ, έφθασαν στη Θεσσαλονίκη και δύο συγγενείς του Μάρτιν από τη Βόρεια Μακεδονία αλλά και ο πρόξενος της χώρας.

«Σήμερα οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ καλύτερες και για αυτόν τον λόγο θα επιχειρήσουμε με το σκάφος μαζί με άλλους διασώστες. Σήμερα οι έρευνες θα ενισχυθούν με το υποβρύχιο drone, που λόγω των καιρικών συνθηκών δεν κατέστη δυνατό να επιχειρήσει εχθές», αναφέρει στη Voria.gr ο επικεφαλής του ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος.

Μάλιστα, στο σημείο προσπαθεί να φτάσει από τις ΗΠΑ και ο αδερφός του 28χρονου.

Η μητέρα και οι συγγενείς του Μάρτιν θα αναμένουν στο λιμάνι ενόσω το σκάφος με τους εθελοντές και το υποβρύχιο drone θα προσπαθεί να αναζητήσει σημάδια ζωής του Μάρτιν.

Εξιτήριο για τον Ιβάν

Στο μεταξύ, εξιτήριο αναμένεται να πάρει σήμερα το μεσημέρι ο 30χρονος Ιβάν από την παθολογική κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου, όπου και νοσηλεύεται από το απόγευμα της Κυριακής.

Οι θεράποντες ιατροί αφού τον εξέτασαν έκριναν πως η κατάστηση της υγείας του Ιβάν είναι καλή και για τον λόγο αυτόν σήμερα το μεσημέρι θα φύγει από το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Πηγή: Voria 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr