Σε ΜΕΘ νοσηλεύεται 21χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ΜΕΘ νοσηλεύεται 21χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Μια κοπέλα 21 ετών νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από σοβαρό τροχαίο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τη νύχτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε μία 21χρονη κοπέλα στην οδό Εγνατία και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.

Αυτόπτες μάρτυρες έτρεξαν να βοηθήσουν την κοπέλα, ενώ άλλοι παρόντες στο σημείο απομνημόνευσαν τον αριθμό της πινακίδας του ασυνείδητου οδηγού που διέφυγε.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο διέκοψαν την κυκλοφορία και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στην αιμόφυρτη κοπέλα μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο. Η 21χρονη διακομίστηκε σε εφημερεύον φαρμακείο όπου νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του thestival.gr η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Η κοπέλα έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου»

Όπως μεταδίδει το neakriti.gr η κοπέλα που παρασύρθηκε είναι φοιτήτρια από τα Χανιά. Ιατρικές πηγές του νοσοκομείου ανέφεραν ότι: «τα πολλαπλά κατάγματα που φέρει η 21χρονη μπορούν να θεραπευτούν, όμως το ζήτημα είναι τα τραύματα που έχει υποστεί ο εγκέφαλος της».

Το αυτοκίνητο του ασυνείδητου οδηγού εντοπίστηκε το πρωί στις 08:00 στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, πριν την έξοδο για Νεάπολη, στο ρεύμα προς δυτικά.

Παράλληλα από πληροφορίες του voria.gr, αναφέρεται πως αυτόπτες μάρτυρες είδαν το αυτοκίνητο να χτυπάει πρώτα την κοπέλα, μετά ένα παρκαρισμένο όχημα, και στη συνέχεια να κάνει όπισθεν να πατάει ξανά την κοπέλα και στη συνέχεια να φεύγει από το σημείο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr