Σε νέες βάσεις τέθηκε η συνεργασία Επιμελητηρίου Εύβοιας και ΠΣτΕ για τη στήριξη του Ευβοϊκού Τουρισμού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε νέες βάσεις τέθηκε η συνεργασία Επιμελητηρίου Εύβοιας και ΠΣτΕ για τη στήριξη του Ευβοϊκού Τουρισμού

Σε νέες βάσεις τέθηκε η συνεργασία Επιμελητηρίου Εύβοιας και Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την ουσιαστικότερη προβολή, στήριξη και ανάπτυξη του ευβοϊκού τουρισμού.

Η ανάπτυξη άμεσης και στενής συνεργασίας Επιμελητηρίου Εύβοιας και Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την από κοινού προβολή και στήριξη των ευβοϊκών τουριστικών επιχειρήσεων και του ευβοϊκού τουρισμού, είναι το αποτέλεσμα συνάντησης εργασίας των κ.κ. Γιάννη Γεροντίτη, Προέδρου του Επιμελητηρίου Εύβοιας και Ηλία Μπουρμά, Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού Στερεάς Ελλάδας.

Η εν λόγω συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες 14 Οκτωβρίου στο Επιμελητήριο, με τη συμμετοχή της κας Παρασκευής Μπουραντά, υπεύθυνης του Επιμελητηρίου σε θέματα τουρισμού, του κ. Γιάννη Ζέρβα συμβούλου διοίκησης του Φορέα, της κας Μαριάννας Λιάσκου, προϊσταμένης τμήματος τουρισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του κ. Νίκου Κρίτσιλια ειδικού συμβούλου του Αντιπεριφερειάρχη.

Σκοπός της νέας αυτής συνεργασίας – όπως αυτή τέθηκε και οροθετήθηκε τόσο από τον κ. Γεροντίτη, όσο και από τον κ. Μπουρμά – είναι μέσα από την εποικοδομητικότερη αξιοποίηση της τεχνογνωσίας και της δυναμικής και των δυο Φορέων, να επιτευχθεί η δυναμικότερη προβολή και στήριξη των ευβοϊκών επιχειρήσεων, με κατεύθυνση και στόχο, την υψηλότερη και ποιοτικότερη ανάπτυξη του ευβοϊκού τουρισμού.

Σε αυτό το πλαίσιο, με αυτό το σκοπό και με αυτό τον κοινό στόχο, συζητήθηκαν και αξιολογήθηκαν ήδη, δράσεις που θα μπορούσαν, στοχευμένα πάντοτε, να υλοποιήσουν από κοινού το Επιμελητήριο και η Περιφέρεια, τόσο το τρέχον έτος όσο και το επόμενο, προς όφελος των Ευβοϊκών τουριστικών επιχειρήσεων, δίνοντας προτεραιότητα στις πληγείσες επιχειρήσεις της Β. Εύβοιας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr