Σεπόλια: Ποιος είναι ο «Γιώργος» που κατονόμασε ο Ηλίας Μίχος στις Αρχές
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεπόλια: Ποιος είναι ο «Γιώργος» που κατονόμασε ο Ηλίας Μίχος στις Αρχές

Ποιο είναι το πρόσωπο στο οποίο αναφέρθηκε ο προφυλακιστέος Ηλίας Μίχος που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση των Σεπολίων

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση παιδοβιασμών και μαστροπείας στα Σεπόλια με τον Ηλία Μίχο να δείχνει πως αρχίζει να μιλάει, καθώς ήδη έχει ξεκινήσει να κατονομάζει πρόσωπα που τα βαραίνουν, όπως ισχυρίζεται εκείνος, τα ίδια ή ακόμα και βαρύτερα αδικήματα.

Όπως μετέδωσε σήμερα η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο προφυλακισμένος 53χρονοςαναφέρθηκε σε ένα πρόσωπο που όπως είπε εκμεταλλευόταν το κορίτσι πριν γνωριστεί με τον ίδιο. Πρόκειται για τον «Γιώργο» που όπως αναφέρθηκε, η πλευρά του Μίχου τονίζει πως πρέπει να κατηγορηθεί για βιασμό και μαστροπεία.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πλευρά του 53χρονου, ο «Γιώργος» είναι κάτοικος Κολωνού, δεν έχει κάποια σχέση με την οικογένεια της 12χρονης, ενώ δεν γνωρίζεται με τον Ηλία Μίχο.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο, όπως μετέδωσε η εκπομπή, φέρεται να το έχει κατονομάσει και το κορίτσι στην τέταρτη κατάθεση που έδωσε στην ΓΑΔΑ. Φέρεται να έχει πει πως ο συγκεκριμένος άνδρας την εξέδιδε στο διαμέρισμα airbnb που έχει αναφερθεί.

Με τις τελευταίες αυτές εξελίξεις ουσιαστικά ανοίγει κι άλλο ο χρονικός κύκλος εκμετάλλευσης του ανήλικου κοριτσιού και όπως όλα δείχνουν μπαίνει και άλλο πρόσωπο στο κάδρο.

Με βάση τις εκτιμήσεις, ο Μίχος είναι ανήσυχος και δείχνει να φοβάται τη διεύρυνση των κατηγοριών. Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν δείχνει αποφασισμένος να μιλήσει για πρόσωπα που γνωρίζει και που σχετίζονται με το κορίτσι.

Αν ο «Γιώργος» πράγματι εμπλέκεται στην υπόθεση, τότε δυσκολεύουν τα πράγματα για την προφυλακισμένη μητέρα της 12χρονης, καθώς το παιδί υφίστατο κακοποίηση για μεγαλύτερο διάστημα και θα χρειαστεί να αποδείξει πως δεν γνώριζε και πάλι τίποτα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr