Silver Alert για την εξαφάνιση 44χρονης μητέρας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Silver Alert για την εξαφάνιση 44χρονης μητέρας

Το αυτοκίνητο της μητέρας βρέθηκε ντελαπαρισμένο σε ερημικό δρόμο
Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση 44χρονης μητέρας στη Ρόδο, το αυτοκίνητο της οποίας εντοπίστηκε ντελαπαρισμένο σε ερημικό δρόμο.

Η γυναίκα εξαφανίστηκε την Δευτέρα και συνεχίζει να αγνοείται παρά τις συντονισμένες έρευνες των αρχών στην περιοχή.

Το πρωί της Πέμπτης, εκδόθηκε και επίσημα Silver Alert, έπειτα από αίτημα των συγγενών της.

Η Ελένη Ευθυμίου,44 ετών, την 16/01/23 εξαφανίστηκε από το σπίτι της, στη Ρόδο, όταν έφυγε με το αυτοκίνητό της για να μεταφέρει την κόρη της στο σχολείο. Έκτοτε, δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Το αυτοκίνητό της, βρέθηκε αργότερα, σε ερημική τοποθεσία, μέσα σε χαντάκι.

Έχει μαλλιά μαύρα με διάσπαρτα γκρίζα, μαύρα μάτια, ύψος 1,62μ και είναι αδύνατη – σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μακριά μαύρη φούστα πάνω από τον αστράγαλο, μαύρα αθλητικά παπούτσια, μπλε φουσκωτό μπουφάν μέχρι τα γόνατα, λευκή ζακέτα και μαύρη μπλούζα.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το βράδυ της 18/01/2023 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της. Η ζωή της, πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Τι ερευνούν οι Αρχές

Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, το ενδεχόμενο να βρήκε καταφύγιο σε μοναστήρι ή σε σπίτι – το οποίο της παραχωρήθηκε από πρόσωπο με το οποίο βρίσκονταν σε ανοιχτή επικοινωνία – εξετάζουν τώρα οι αστυνομικές αρχές, μετά την διαπίστωση ότι η 44χρονη αγνοούμενη, έφθασε στην περιοχή με το αυτοκίνητό της και αφού βγήκε μέσα από αυτό, με την βοήθεια πιθανόν και άλλου ατόμου το έσπρωξαν προς το ρυάκι όπου και «καρφώθηκε» με το μπροστινό μέρος και στη συνέχεια εγκατέλειψαν την περιοχή από κοινού.

Οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Ρόδου, κινούνται τώρα σε χώρους και σημεία στα οποία η 44χρονη Ελένη Ευθυμίου, κινήθηκε τις τελευταίες ώρες, καθώς υπάρχει μαρτυρία που αναφέρει ότι την είδαν να κινείται στην ευρύτερη περιοχή μαζί με ένα ακόμα άτομο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr