Σκότωσε τη νονά του με 20 μαχαιρίες για 2.000 ευρώ, λεπτομέρειες για το στυγερό έγκλημα που σοκάρουν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκότωσε τη νονά του με 20 μαχαιρίες για 2.000 ευρώ, λεπτομέρειες για το στυγερό έγκλημα που σοκάρουν

Η άτυχη 75χρονη βρέθηκε νεκρή από μαχαιριές στην υπόγεια αποθήκη της πολυκατοικίας όπου διέμενε στον Βόλο. Ο 39χρονος βαφτισιμιός της έχει συλληφθεί σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία και φαίνεται να έχει ομολογήσει.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου ο 39χρονος βαφτισιμιός της γυναίκας που βρέθηκε μαχαιρωμένη στην υπόγεια αποθήκη της πολυκατοικίας όπου διέμενε στον Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Magnesianews.gr, είναι θέμα χρόνου να γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις καθώς ο 39χρονος έχει ήδη ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του.

Η γυναίκα που ήταν ευκατάστατη και χήρα, ζούσε με τον γιο της που αντιμετωπίζει πνευματικά και κινητικά προβλήματα. Το έγκλημα φέρεται να έγινε στο διαμέρισμά της, την ώρα που ο 47χρονος γιός της, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα κοιμόταν σε διπλανό δωμάτιο.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο 39χρονος, ο οποίος είχε ποινικό παρελθόν και είχε απασχολήσει τις Αρχές για ναρκωτικά, κλοπή τσάντας και εμπρησμό σε κατάστημα, φέρεται να ήταν και χρήστης ναρκωτικών, επισκέφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης την άτυχη γυναίκα στο σπίτι της.

Εκείνος απαίτησε 2.000 ευρώ εκείνη δεν του τα έδωσε, έβγαλε ένα μαχαίρι και κυριολεκτικά την κατακρεούργησε με περισσότερες από 20 μαχαιριές.

Ο γιος της λόγω της κατάστασής του δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, όμως ούτε και οι γείτονες παρότι η πολυκατοικία έχει πέντε διαμερίσματα ανά όροφο.

Ο δράστης αμέσως μετά τύλιξε με μονωτική το κεφάλι της νονάς του και το σώμα της με ένα πάπλωμα, την έσυρε έως το ασανσέρ και από εκεί στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

Η Αστυνομία ερευνούσε από προχθές την εξαφάνισή της και οι αστυνομικοί είχαν αρχίσει να μαθαίνουν αρκετές λεπτομέρειες που τους οδήγησαν σε συμπεράσματα. Εντόπισαν αρχικά τις κηλίδες κοντά στην πόρτα του διαμερίσματος, στο ασανσέρ, στη συνέχεια στο υπόγειο και κατέληξαν στην σορό του άγρια δολοφονημένου θύματος.

Εντός της οικίας βρέθηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό άθικτο και έτσι δεν είναι σίγουρο αν ο δράστης κατάφερε να αρπάξει κάποια χρήματα σύμφωνα με το magnesianews.

Τι λέει η αστυνομία

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος βαφτισιμιός ισχυριζόταν επίμονα ότι “θόλωσε” και μαχαίρωσε την άτυχη γυναίκα με ένα αιχμηρό αντικείμενο που είχε πάντα πάνω του. Όμως, οι αστυνομικοί πιστεύουν πως είχε προσχεδιάσει το έγκλημα και τον πίεζαν ως την τελευταία στιγμή, πριν τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα, να το παραδεχθεί. Άλλωστε, αυτό έδειχναν όλα τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει από την αυτοψία στο διαμέρισμα της γυναίκας.

Η ψυχραιμία και ο κυνισμός του δολοφόνου φαίνονται από το γεγονός ότι χρησιμοποίησε μια σφουγγαρίστρα για να καθαρίσει τα αίματα και την άφησε μέσα τον κουβά. Όμως, ο μακελάρης δεν πρόσεξε ότι είχαν μείνει ίχνη αίματος στον θάλαμο του ασανσέρ και κηλίδες που οδηγούσαν προς το υπόγειο με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί τελικά να εξιχνιάσουν τη δολοφονία και να αποκαλυφθεί το στυγερό έγκλημα.

Άλλωστε την ημέρα που εξαφανίστηκε φαίνεται πως ο δράστης της τηλεφώνησε για να τον συναντήσει στο διαμέρισμα της , όπου εκεί να την τραυμάτισε και στην συνέχεια να την μετέφερε σε αποθήκη του υπογείου που τις κατάφερε περισσότερες από 20 μαχαιριές στο λαιμό και στο σώμα πλημμυρίζοντας στο αίμα τον χώρο.

Αμέσως μετά την στυγερή δολοφονία φρόντισε -όπως αποκλειστικά καταγράφει το thenewspaper.gr – να καθαρίσει επιμελώς την υπόγεια αποθήκη ώστε να μην τον ανακαλύψουν και τράπηκε σε φυγή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr