Σκύρος: Απαγορευτικό απόπλου σήμερα για τον Αχιλλέα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκύρος: Απαγορευτικό απόπλου σήμερα για τον Αχιλλέα

Δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια από και προς την Σκύρο σήμερα σύμφωνα με ανακοίνωση.

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, σε ορισμένες περιοχές, έχουν προκαλέσει οι ισχυροί άνεμοι, που σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού που εξέδωσε το Σάββατο η ΕΜΥ.

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι το σημερινό δρομολόγιο (08/02/21) του F/B ACHILLEAS, ΣΚΥΡΟΣ ΚΥΜΗ 08:00 δεν πραγματοποιήθηκε λόγω απαγορευτικού απόπλου. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με τα παρακάτω τηλέφωνα :

Πρακτορείο εισιτηρίων Σκύρου : 22220 91790
Λιμεναρχείο Σκύρου : 22220 93475

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης

Αναλυτικά:

1. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (08-02-2021)

α. Από τις προμεσημβρινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και βαθμιαία η δυτική Πελοπόννησος, με εξασθένηση από αργά το απόγευμα.

β. Από τις μεσημβρινές ώρες η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, σταδιακά τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς τα Δωδεκάνησα, με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες.

2. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (09-02-2021)

α. Από αργά το απόγευμα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και σταδιακά η δυτική Πελοπόννησος, με εξασθένηση από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (10-02-2021).

β. Από τις βραδινές ώρες, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (10-02-2021) τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς η Θράκη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr