Σοκ: Γιος του γραμματέα ΣΥΡΙΖΑ απανθρακώθηκε σε φριχτό τροχαίο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ: Γιος του γραμματέα ΣΥΡΙΖΑ απανθρακώθηκε σε φριχτό τροχαίο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αλμυρού λόγω του θανάτου από τροχαίο του 52χρονου Γιώργου Τρικαλινού το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή Νέος Πλάτανος.

Ειδικότερα, όπως σημειώνουν πληροφορίες του thenewspaper.gr, ο 52χρονος ήταν πατέρας ενός παιδιού και εργαζόταν ως σεφ στην Ολλανδία. Τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στη Μαγνησία προκειμένου να τακτοποιήσει κληρονομικές υποθέσεις.

Το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος ήταν γιος του Χρήστου Τρικαλινού, ομότιμου καθηγητή Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ στον Αλμυρό, που είχε φύγει από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών τον Μάιο του 2023. O Xρήστος Τρικαλινός είχε εντοπιστεί νεκρός στην καρέκλα του γραφείου του μετά από τρεις μέρες και, σύμφωνα με όσα προκύπτουν, έφυγε από τη ζωή μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Πώς έγινε το τροχαίο στον Αλμυρό -Εξερράγη ο κινητήρας

Το gegonota.news αναφέρει ότι το δυστύχημα σημειώθηκε χθες γύρω στις 11 το βράδυ, όταν το επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, μπήκε σε αγροτικό δρόμο, όπου και ανετράπη, ενώ ακινητοποιήθηκε σε δέντρα, σύμφωνα με την Αστυνομία. Στη συνέχεια ανεφλέγη, με αποτέλεσμα την ολική καταστροφή του οχήματος, ενώ ο οδηγός απανθρακώθηκε. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το αυτοκίνητο είχε κινητήρα υγραερίου, και γι’ αυτό εξερράγη σε χρόνο-ρεκόρ. Ο 52χρονος οδηγός Γιώργος Τρικαλινός δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου και αναμένεται να γίνει ταυτοποίηση με DNA.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο στον Αλμυρό

«Χθες, 26/2, το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, εισήλθε σε αγροτικό δρόμο όπου και ανετράπη, ενώ ακινητοποιήθηκε σε δέντρα. Ακολούθως, ανεφλέγη με αποτέλεσμα την ολική καταστροφή του οχήματος, ενώ ο οδηγός απανθρακώθηκε. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr