Σοκ στον Έβρο: Νεκρή «βασίλισσα» του καρναβαλιού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στον Έβρο: Νεκρή «βασίλισσα» του καρναβαλιού

Η κοπέλα εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας μαχαιρωμένη σε χαράδρα

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λευκίμης στον Έβρο μετά την είδηση ότι η «βασίλισσα» του καρναβαλιού βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Evros-news.gr, το πρωί της Δευτέρας η κοπέλα εντοπίστηκε μαχαιρωμένη στο στήθος, κοντά στην καρδιά, σε μικρή χαράδρα περίπου 30 μέτρων όπου είχε πέσει με τη μοτοσυκλέτα της.

Η 28χρονη αγνοούταν από το απόγευμα της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου, ενώ το άψυχο σώμα της εντόπισε ο θείος της, ο οποίος μαζί με συγγενείς την αναζητούσε, μέσα σε χαράδρα βάθους περίπου 30 μέτρων στο χωριό Λευκίμη.

Οι αστυνομικές Αρχές που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι η 28χρονη ήταν μαχαιρωμένη στο στήθος, ενώ είχε ίχνη από μαχαιριές και στα χέρια.

Επιτόπου έφτασαν υψηλόβαθμα στελέχη και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, αλλά και ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης, που έκανε μία πρώτη εκτίμηση εξετάζοντας το άψυχο κορμί της κοπέλας.

Θα ακολουθήσει νεκροψία-νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr