Σοκ: Βασάνιζε τον σκύλο του με ηλεκτροσόκ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ: Βασάνιζε τον σκύλο του με ηλεκτροσόκ

Αυτός ο ιδιοκτήτης σκύλου θεώρησε ότι το να κάνει ηλεκτροσοκ στον σκύλο του ήταν παιχνίδι με το σκυλί να ουρλιάζει από τους πόνους καθώς υπέμενε τα μαρτύρια του αφεντικού του

Αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν έναν άνδρα να βασανίζει ένα σκύλο μόνο και μόνο για να διασκεδάσει ο ίδιος.

Στο αποκλειστικό ντοκουμέντο του Mega το σκυλί ακούγεται να ουρλιάζει από τον πόνο ενώ ο ιδιοκτήτης του έχει ενεργοποιήσει το ηλεκτρονικό κολάρο που έχει περάσει στον λαιμό του ζώου και το σκυλί υποφέρει.

«Πήγε και έβαλε το κολάρο το ηλεκτροφόρο, το άφησε λίγο ελεύθερο να παίξει και με το που απομακρύνθηκε κάποια μέτρα, πατάει το κουμπί και το σκυλί ουρλιάζει από τον πόνο. Σαν να είναι φυσιολογικό. Δυο-τρεις μέρες ήταν σε εικοσιτετράωρη βάση στο λαιμό του ζωντανού. Επίδειξη ότι εάν διανοηθεί και απομακρυνθεί ότι και καλά ”εγώ αποφασίζω, που σε άφησα χωρίς λουρί ότι θα ξαναγυρίσεις απ’ τον πόνο”. Υποταγή. Πλήρης υποταγή. Δεν ξέρω, η κτηνωδία είναι απερίγραπτη», λέει ο άνδρας που κατήγγειλε τον ιδιοκτήτη του ζώου.

«Είχε και το θράσος να πει ότι το σκυλί είναι υπέρβαρο όταν είναι 12 κιλά και το βλέπεις πετσί και κόκαλο. Υποσιτισμένο αν μη τι άλλο… Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το πράγμα. Η νομοθεσία είναι ξεκάθαρη ότι και στο ένα μέτρο που έχει το λουρί σε 24 ώρες, αυτό από μόνο του είναι πρόστιμο των 1.000 ευρώ, κάθε φορά που θα έρχεται η αστυνομία. Δεν είναι δηλαδή, μόνο μία η παρανομία εδώ πέρα… Το έχει δεμένο 24 ώρες. Είναι σαν παιδί το σκυλί. Δεν το αναλαμβάνεις, λοιπόν, ένα παιδί άμα δεν μπορείς να αναλάβεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Ούτε είναι διακοσμητικό στοιχείο το σκυλί για να το κάνεις ό,τι θέλεις», προσθέτει.

«Σε καθημερινή βάση βλέπω το εν λόγω σκυλάκι δεμένο με λουρί ενός μέτρου, το οποίο, αυτό, δεν λύνεται ποτέ, έχει φαγητό το οποίο είναι πατάτες κάθε μέρα, οι οποίες πατάτες δεν ξέρω καν αν είναι ψημένες, απαγορεύεται το άμυλο για τα σκυλιά και μετά από αυτό το θέμα είναι ότι το νερό, κάποια φάση το είχε βάλει μέσα στις πατάτες, πατάτες και νερό είχαν γίνει ένα, τώρα δυο μέρες δεν έχει καθόλου φαγητό, νερό ανύπαρκτο, το νερό είναι πίσω από το σπίτι», σημειώνει ο καταγγέλων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr