Σωματείο εργαζομένων της Hellenic Quality Foods Ευβοίας: «Δεν κάνουμε διάλειμμα σε πατάρι με κίνδυνο της ζωής μας»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σωματείο εργαζομένων της Hellenic Quality Foods Ευβοίας: «Δεν κάνουμε διάλειμμα σε πατάρι με κίνδυνο της ζωής μας»

Ακατάλληλο χώρο διαλείμματος καταγγέλει το σωματείο εργαζομένων στο ΜΙΜΙΚΟ

Τις συνθήκες εργασίας καταγγέλει το σωματείο εργαζομένων της Hellenic Quality Foods Ευβοίας (ΜΙΜΙΚΟΣ), αναφέροντας χαρακτηριστικά τη λιποθυμία εργάτη λόγω αδιευκρίνιστων οσμών στο νέο χώρο διαλείμματος που υπέδειξε η διεύθυνση χωρίς καμία ενημέρωση και ο οποίος είναι σε πολύ κακή κατάσταση σύμφωνα με την ανακοίνωση του σωματείου.

Δείτε τι καταγγέλει το σωματείο:

«Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η κατασκευή νέου χώρου διαλείμματος εντός του πτηνοσφαγείου. Μεταφέρουμε την αγανάκτηση όλων μας σε σχέση με αυτόν. Ενδεικτικά και μόνο αναφέρουμε ότι για να πάμε σε αυτόν πρέπει να ανεβούμε 3 επίπεδα με σκάλες αφούπροηγουμένως ο συγκεκριμένος χώρος είχε χρήση παταριού! Επίσης θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός ότι για την επιλογή και διαμόρφωση του χώρου διαλείμματος δεν ζητήθηκε καν ηγνώμη του σωματείου, δηλαδή των εργαζομένων, δηλαδή αυτών που θα τον χρησιμοποιούν.

Γνωρίζουμε ότι δεν έχετε τέτοια υποχρέωση αλλά αλήθεια θα ήταν κάτι κακό;

Το Σωματείο μας αναζήτησε την κατάλληλη πληροφόρηση σύμφωνα με την οποία διαπιστώσαμε ότι ο χώρος είναι εντελώς ακατάλληλος για να χρησιμοποιείται για χώροςδιαλείμματος.

Επίσης, ήδη στην σημερινή βάρδια (5/5/2022) λιποθύμησε συνάδελφος μετά από το διάλειμμα γιατί πέρα των άλλων στο χώρο υπάρχουν μυρωδιές οι οποίες δεν γνωρίζουμε από τιπροέρχονται.

Ως εκ τούτου, σας γνωρίζουμε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε το διάλειμμά μας εκεί που το κάναμε μέχρι πρότινος και μέχρι να δημιουργηθεί χώρος όπως ακριβώς θα πρέπει να είναι για να μπορούμε να παίρνουμε μια ανάσα, εμείς που είμαστε ο καταλυτικός παράγοντας για ναβγει η παραγωγή!

Διάλειμμα με κίνδυνο της ζωής μας και στο πατάρι δεν κάνουμε».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr