Σοβαρός τραυματισμός 16χρονης σε επεισόδια: Τι αναφέρει ιατροδικαστής
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρός τραυματισμός 16χρονης σε επεισόδια: Τι αναφέρει ιατροδικαστής

Συνεχίζονται οι έρευνες ώστε να διαπιστωθεί πώς τραυματίστηκε η 16χρονη στο Νέο Ηράκλειο, κατά τη διάρκεια επεισοδίων ανάμεσα σε νεαρούς και αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

Η 16χρονη τραυματίστηκε στο κεφάλι χθες το βράδυ, στο περιθώριο αντιφασιστικής συναυλίας που διεξήχθη στο θεατράκι του Ηρακλείου Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστής που εξέτασε την 16χρονη είπε ότι τα τραύματά της δεν συνάδουν με χτύπημα από πέτρα ή άλλο αντικείμενο. Η εικόνα είναι ότι χτύπησε από πτώση και στη συνέχεια την πάτησαν άλλοι που έτρεχαν. Η 16χρονη τραυματίστηκε στον αυχένα, αλλά η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.

Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι κάποια στιγμή «οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν γυναίκα που φορούσε μαύρα ρούχα, γάντια, χειρουργική μάσκα και κουκούλα, να βρίσκεται στο έδαφος, ενώ διαπίστωσαν ότι ήταν τραυματισμένη στο κεφάλι. Στην προσπάθεια των αστυνομικών να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, ομάδα 100 έως 150 ατόμων, έχοντας ομοίως καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και φέροντας καδρόνια, ξύλινα και μεταλλικά κοντάρια και λοιπά αντικείμενα, εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση σε βάρος των αστυνομικών,  που είχε ως αποτέλεσμα εκτεταμένες φθορές σε 2 υπηρεσιακά οχήματα και τον τραυματισμό 2 αστυνομικών».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr