Σπανός προς διαγωνιζόμενους στις πανελλήνιες: «Καλή επιτυχία σε όλους γιατί το αξίζετε»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπανός προς διαγωνιζόμενους στις πανελλήνιες: «Καλή επιτυχία σε όλους γιατί το αξίζετε»

Το δικό του μήνυμα στήριξης στους διαγωνιζόμενους στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις έστειλε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας
Τη στήριξή του στους μαθητές που διαγωνίζονται στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2022 που ξεκινούν αύριο για ΕΠΑΛ και την Παρασκευή για ΓΕΛ δείχνει έμπρακτα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.
Ο Φάνης Σπανός έστειλε το δικό του μήνυμα στους διαγωνιζόμενους των πανελληνίων εξετάσεων μετά και τη συνάντησή του με μαθήτρια της Γ’ Λυκείου.
«Καλημέρα και καλό μήνα! Εύχομαι, τώρα που πέφτουν (επιτέλους) οι μάσκες, να μπορούμε να χαμογελάμε, όπως η φίλη μου η Έφη που ξεκινά τις πανελλαδικές εξετάσεις!
Πιστεύω πολύ στην Έφη. Πιστεύω πολύ σε κάθε κορίτσι και αγόρι που στα 17 τους δίνουν τον πρώτο μεγάλο τους αγώνα, από τους πολλούς που νομοτελειακά θα ακολουθήσουν. Μόνη μου φιλική συμβουλή, παιδιά, να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Μόνο έτσι θα νιώσετε πραγματικά χαρούμενοι από την επιτυχία σας. Αλλά και μόνο έτσι θα μπορέσετε να διαχειριστείτε ένα αποτέλεσμα που δεν θα σας ικανοποιεί. Με σοβαρότητα, χωρίς άγχος (εντάξει, λίγο βοηθάει) και κοιτώντας μπροστά με δύναμη και αισιοδοξία!
Καλή επιτυχία, Έφη! Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν Πανελλαδικές! Το αξίζετε!»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr