Δικηγόρος οικογένειας Βαλυράκη στο evima.gr: Η υπόθεση θα διαλευκάνει με την άρση τηλεφωνικού απορρήτου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικηγόρος οικογένειας Βαλυράκη στο evima.gr: Η υπόθεση θα διαλευκάνει με την άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Δείτε τι δήλωσε στο evima.gr για την υπόθεση Βαλυράκη, ο δικηγόρος Γιώργος Σπύρου.

Συνεχίζεται το θρίλερ που συνδέεται με τις συνθήκες θανάτου του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη. Νέα τροπή στην υπόθεση δίνουν τα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Στο evima.gr μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας του πρώην υπουργού και στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Σήφη Βαλυράκη.

Ο κ. Γιώργος Σπύρου μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με το πόρισμα της ιατροδικαστικής ανέφερε στη Ματίνα Ρέτσα : ΄΄ Βάση του πορίσματος υπάρχει ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, καθώς αναφέρονται και άλλα όργανα που προκάλεσαν τις κακώσεις. Ωστόσο κ. Ρέτσα αυτά τα οποία θα διαλευκάνουν εξ ολοκλήρου την υπόθεση είναι τόσο οι πραγματογνωμοσύνες που αναμένουμε αλλά και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου΄΄, είπε ο δικηγόρος της οικογένειας του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη.

Χθες η σύζυγος του Σήφη Βαλυράκη αναφερόμενη στα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης:

«Σήμερα πήραν απάντηση όλοι όσοι ήθελαν η υπόθεση Σήφη Βαλυράκη να είναι ένα απλό επεισόδιο αυτοτραυματισμού. Αποδείχτηκε με τον πιο σαφή τρόπο ότι ο σύζυγός μου, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, δολοφονήθηκε. Τώρα πλέον έχει τον λόγο η Δικαιοσύνη για να ανακαλύψει την αλήθεια και να τιμωρήσει παραδειγματικά αυτούς που στέρησαν τη ζωή από τον άνθρωπό μας…», αναφέρει στη δήλωσή της η Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη που διένειμε μέσω του συνηγόρου της, Γιάννη Παγορόπουλου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr